Win: twee tickets voor het concert NYO Jazz & Jean Jones in Het Concertgebouw

Doe mee en maak kans!

Deze zomer is het swingen geblazen, want Het Concertgebouw heeft een bomvolle agenda. Een uitblinker is het concert van NYO Jazz & Jean Jones, waar niemand minder dan Dee Dee Bridgewater de special guest zal zijn. Goed nieuws, want Elegance mag twee tickets weggeven!

NYO Jazz & Jean Jones met special guest Dee Dee Bridgewater

Na het swingende debuut in 2018 met Dianne Reeves keert het NYO Jazz deze zomer terug met niemand minder dan Grammy-winnares Dee Dee Bridgewater. De zangeres heeft in het verleden al samengewerkt met jazzsterren als Max Roach, Sonny Rollins, Dexter Gordon en Dizzy Gillespie.

Onder leiding van trompettist Jean Jones speelt de bigband een bont programma van bekende jazzstandards en gloednieuwe arrangementen, van vroeg swing tot de blues. Van artiesten als Duke Ellingtons Mood Indigo tot Gerald Wilsons Blue for Yna Yna: alles passeert de revue.

Win, win, win!

Heb jij zin om deze zomer te swingen in het Concertgebouw? Goed nieuws, want wij mogen twee tickets weggeven voor het concert. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

[mail-win-form id='26']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 25 juli 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.