Zo geef je een chique outfit een casual touch

Zo heb je langer plezier van je outfits!

Voor een bruiloft of een feestje doen we graag ons best voor een stijlvolle outfit. Maar die chique jurk of broekpak kun je ook prima doordragen naar je werk. Dat kan met één simpele aanpassing.

Chique & casual

Het lijkt een oude gewoonte: een jurk combineren met een paar hoge hakken. Tegenwoordig hoeft dat heus niet meer. Een chique outfit gecombineerd met casual schoenen zullen de straten dit jaar domineren. Want waarom jezelf pijnigen met killer heels als het niet per se hoeft?

Sneakers

Menig influencer kiest ervoor om een mooie rok, jurk of pantalon te combineren met sneakers. Zo draagt influencer Selma Kaci een vuurrode jurk met een paar zwarte sneakers. Yara Michels kiest voor een top en rok met zebraprint en maakte haar look af met een paar basic sneakers.

Teresa Andrés Gonzalvo tilde deze look naar een nóg hoger niveau. Zij combineerde een felle paarse jurk met spierwitte Skechers – afgemaakt met een heuse witte sportsok.

Accessoires zijn key

Een outfit kan je aanpassen met schoenen, maar sieraden en andere accessoires kunnen hierbij ook helpen. Door opvallende hangers te vervangen met subtiele oorbellen, ziet je look er al veel ingetogener uit. Dit geldt ook voor tassen en hoofddeksels.

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld