Koninklijk kostuum: dit zijn de powerpakken van koningin Máxima

Met een goed pak zit je altijd goed, weet ook koningin Máxima.

Máxima weet als geen ander wat een kleurrijke outfit kan doen, en daarom spotten we haar regelmatig in jurken en broekpakken vol printjes en kleur. Toch blijft de koningin fan van een powerpak, en daar kunnen wij een voorbeeld aan nemen. Hangen deze kleuren al in jouw kast? 

Appelgroen

Als iemand niet bang is om kleur te gebruiken, dan is dat wel koningin Máxima. Van opvallend groen tot dieprood: ze kan het allemaal hebben. Overal waar ze komt is ze het stralende middelpunt en dat is niet alleen te danken aan die brede glimlach, maar ook aan haar kleurrijke outfits. Zo verscheen ze afgelopen december in een appelgroen broekpak van het merk Natan.

Maxima en Jeangu Macrooy
Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Opvallend in oranje

Toen Koningsdag voor de deur stond had Máx de – niet zo subtiele – nationale kleur helemaal omarmd. Van top tot teen in oranje? Dat is zeker niet voor iedereen weggelegd. Maar de kleur staat onze koningin fantastisch.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Beeldig in beige

Waar we Máxima regelmatig zien verschijnen in de meest felle kleuren en opvallende printjes, weet ook de koningin: less is (soms) more. Dit stijlvolle beige pak van het welbekende modehuis Natan staat haar in ieder geval beeldig.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Oh zo zomers

Een smetteloos wit pak is all you need om stijlvol en elegant voor de dag te komen. Koningin Máxima bleek fan van het witte powerpak tijdens de zomerfotosessie van 2020. Helemaal wit-wit-wit blijft het niet, door de toevoeging van een cognackleurig ceintuur.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Super betaalbaar

Hoewel Máx niet vies is van een prachtig designerpak, laat de koningin door deze outfitkeuze weten dat ook zij de balans opzoekt in haar garderobe. Een pak met paarse kleuren, felroze accenten en prachtige accessoires: een regelrechte hit in the world of fashion.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

En wat dit prachtige pak nóg mooier maakt, is dat het dus super betaalbaar is! Het pak komt namelijk uit de huidige collectie van de Zara, meldt Modekoningin Máxima. Dat niet alleen couture er koninklijk uitziet, bewijst Máxima met deze outfitkeuze.

Bron: Archief Beau Monde, Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws