Het is waar: deze 6 schoenkleuren passen bij alles

Deze kleuren zijn net zo veelzijdig als zwart!

Let's talk shoes! Voor elke soort gelegenheid hebben wij een paar schoenen in de kast staan. Elegante hakken voor een avondje uit, comfortabele sneakers voor een drukke dag. Maar wist je dat bepaalde schoenkleuren bij elke outfit passen? We zetten ze op een rijtje!

Schoenkleuren

Als we schoenen kiezen die bij een specifieke outfit moeten passen, neigen we altijd naar de kleur zwart. Die is immers klassiek en past bij het merendeel van je kleding. Toch is dit niet de enige kleur die je outfit naar een hoger niveau tillen, en zijn er ook nog andere schoenkleuren die bij alles passen – en dan bedoelen we ook echt alles. Met de volgende zes kleuren zit je altijd goed!

1. Bruin

Bruintinten zijn ieder seizoen wel populair, maar eigenlijk is het een hele klassieke kleuroptie die bij elke outfit past waar ook je zwarte schoenen bij passen. Bruin gaat zelfs beter met zachtere tinten dan zwart, omdat het niet zo'n donkere kleur is.

View this post on Instagram

A post shared by @femmeblk

2. Lichtblauw

Blauw denim past overal bij, dus waarom lichtblauwe schoenen niet? Combineer het met neutrals of juist donkere kleuren zoals zwart of donkerblauw. Je zult versteld staan hoe goed het staat!

3. Zachtgeel

Zachtgeel en andere zandgele tinten overbruggen de kloof tussen witte en bruine schoenen, waardoor het gecombineerd kan worden met veel kleuren. Denk aan roze, blauw, kaki, bordeaux en zelfs marineblauw. Veelzijdige kleur, dat zachtgeel!

4. Wit

Klassiek en chic: witte schoenen zijn een must om in je garderobe te hebben. Combineer het met verfijnde, coole silhouetten zoals Monikh en je witte heels of slippers zijn een eyecatcher om te dragen.

View this post on Instagram

A post shared by Monikh (@monikh)

5. Rood

Wil je opvallen, dan zit je met een paar rode schoenen zeker goed. Het is gedurfd, maar in combinatie met zwart of wit een gouden combinatie. Fijne bijkomstigheid: rood gaat nooit uit de mode!

6. Zilver

Zilver is niet alleen voor de feestdagen of een avondje borrelen perfect, want de kleur past wederom bij elke outfit. Mooi met opvallende kleuren zoals neon groen, roze en donkerblauw.

Extra dimensie

Kortom, er bestaan meer kleuren dan het vertrouwde zwart. Dus of je nu nog meer neutrals in je garderobe wilt of het doel hebt om je wat speelser te kleden, deze schoenkleuren voegen meer veelzijdigheid en persoonlijkheid toe aan je outfits. En dat met alleen maar een andere kleur dan zwart!

Bron: Who What Wear | Beeld: NL Beeld