Zien: de digitale cover van het grote Elegance zomernummer

We vieren de zomer met een extra cover!

Het zomernummer van Elegance ligt in de winkel en daarom trakteren we jullie op onze tweede cover, namelijk de digitale Elegance cover.

Emma in designer

De zomer is volop bezig en dat vieren we met niet één, maar twee covers. Op de cover van de nieuwe Elegance vind je familie Vanderloo – Robine van der Meer, Mark Vanderloo en hun kinderen Emma en Mark jr. – in een prachtige zomershoot. Voor de digitale cover steelt dochter Emma de show met de nieuwste designer zomer looks.
Hoofdredactrice Hilde: "Voor onze bijzondere covershoot met de familie Vanderloo kozen we ook weer voor onze favoriete strandtent. Het was mei en het regende aan één stuk door. Robine, Emma en Mark senior en junior konden alleen tegelijk samenkomen op die ene maandag in de eerste week van mei. Op zaterdag stormde het. Op zondag kwam het met bakken uit de lucht. Maar maandag begon de dag met een klein zonnetje en een heel klein beetje blauwe lucht. We waren hoopvol en duimden dat het de rest van de dag droog zou blijven. En dat was het! Meer dan dat zelfs. De zon scheen, het was zowaar warm en de lucht bleef de hele dag strakblauw. De familie genoot net zo hard van de shoot als wij, en ik ben meer dan dolblij met het eindresultaat. Hoe bijzonder is het dat je een vader en moeder hebt die de wereld over vliegen voor modellenklussen en dat zoon en dochter nu precies hetzelfde doen?"
Digitale Elegance cover
Jurk: Kocca | Oorbellen: Rodrigo Otazu | Ring: Rodrigo Otazu

Bomvol zomernummer

In het zomernummer vind je verder een hoop mode inspiratie voor je volgende tuinfeest, strandbezoek of wijntje op het terras. Bekijk de volledige fotoshoot van de familie Vanderloo én Emma, lees het interview met Priyanka Chopra Jones en ontdek nieuwste beautyproducten.
Fotografie: Martijn Senders | Productie en styling: Pedro Dias