Deze betaalbare dagcrème is de favoriet van Sarah Jessica Parker

En ze is niet de enige fan van dit product!

First look at upcoming season 2 of the TV series "And Just Like That"

We kunnen er niet omheen: Sarah Jessica Parker ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Dat heeft ze te danken aan goede genen en een verantwoord voedingspatroon, maar ook een klein beetje aan een zekere moisturizer.

La Roche-Posay

Het is de La Roche-Posay moisturizer waar Sarah Jessica Parker een groot fan van is. In 2018 verklaarde de actrice haar liefde voor het Franse merk al tegenover Today. "Ik gebruik het al minstens tien jaar", vertelde ze destijds over de La Roche-Posay Toleriane Sensitive Fluide. "Het is licht, ongeparfumeerd en simpelweg de beste moisturizer die ik ooit heb gevonden. Mijn kinderen gebruiken het ook! Het is de enige moisturizer die ik al zo lang gebruik. Het is fantastisch. Het is erg dun, dus je kunt het makkelijk gebruiken om jezelf op te frissen."

Niet alleen de And Just Like That-actrice gebruikt het product graag. De moisturizer heeft een grote celebrity fanbase bestaande uit onder anderen Kelly Ripa, Heidi Klum, Alexa Chung, Anne Hathaway, Leighton Meester en Nina Dobrev.

Ageism

We vinden dat de leading ladies van And Just Like That er goed uitzien. Toch was er veel kritiek op het uiterlijk van de dames. Kritiek die wat ons betreft onterecht was. Ook Sarah Jessica uitte zich over de kritiek. "Het is bijna alsof mensen niet willen dat we ons perfectly okay voelen met wie we zijn", vertelde ze daar toen over aan Vogue US. "Ik weet hoe ik eruitzie. Ik heb geen keus. Wat moet ik eraan doen? Stoppen met ouder worden?"

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress