Handig: zo zakt jouw strapless top nooit meer af

Thank us later!

Een strapless top kan heel mooi zijn, maar ook heel irritant. Als hij constant afzakt bijvoorbeeld. Gelukkig is dat nu verleden tijd dankzij deze handige hack.

Handig trucje

TikTok komt zo’n beetje iedere dag wel met een handige hack die ons leven een stukje makkelijker maakt. Deze fashion-hack is daar eentje van. TikTokker Merel Somers heef namelijk dé hack gevonden die ervoor zorgt dat jouw strapless top nooit meer afzakt. Enne, dat het een handig trucje is blijkt wel uit de vele views en likes die de video inmiddels heeft gekregen. De fashion-hack heeft inmiddels al meer dan 78 duizend likes! Het enige wat je nodig hebt is steunkousenlijm. Merel doet het in onderstaande video uitgebreid voor:

@merelsomers Dus wie zien we zo op@REBiRTH Festival ??!🤍🚀💥 #fyp #foryou #festival #rave #rebirth #hardstyle #raw #hardcore #meiden #lifehack ♬ Relax in nature(1277542) - fsb02takuya

Handig

De steunkousenlijm is bedoeld om steunkousen vast te lijmen zodat deze goed blijven zitten, maar je kunt het ook voor andere dingen gebruiken. Bijvoorbeeld dus om je strapless top stevig te maken. Merel smeert de lijm op verschillende plekken. Net boven haar borst, een beetje onder haar borst en op haar rug. Als het goed is blijft de top hierdoor goed zitten en hoef je ‘m niet de hele tijd omhoog te trekken. Ideaal!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld