Het ultieme horloge voor dames

Natuurlijk, voor dames zijn er velen accessoires beschikbaar, zoals prachtige armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Maar ook horloges zijn een mooi sieraad om te dragen. En laten we nou net een aantal prachtige dameshorloges geselecteerd te hebben waar we iets meer over willen vertellen.

Over het algemeen zijn horloges voor dames iets kleiner in diameter. Niet alleen vanwege de kleinere polsomvang, maar ook omdat kleinere horloges eleganter staan. Je kunt deze horloges al vinden vanaf 21 mm tot 41mm. We hebben een aantal prachtige horloges geselecteerd in verschillende prijsklassen en merken, waar we jullie graag meer over willen vertellen.

Omega Constellation

Een van de meest bekende modellen in de Omega reeks is de Constellation: ontworpen door designer Genta, waarbij je kunt kiezen voor een zogenaamde C-Shape kast of de reguliere ronde kast met een zilveren of goud/zilveren armband. Deze Constellation van Omega is redelijk betaalbaar: je kunt ze vinden voor zo’n €2.000, voor een vintage Omega Constellation. De goud/stalen variant is elegant, en beschikbaar met diamanten op de wijzerplaat: een unieke sieraad.

Rolex Lady-Datejust

De naam zegt het al: de Rolex Datejust voor dames. Deze horloges zijn beschikbaar vanaf 28mm, waarbij je kunt kiezen voor een volledig stalen variant, een two-tone met rosé- of geelgoud of zelfs witgoud met staal. Wat betreft wijzerplaten en kleuren zijn de mogelijkheden oneindig: van zilver tot zwart tot roze, je kunt echt van alles krijgen als je dat wilt. Zelfs met diamanten op de wijzerplaat of op de bezel: geen probleem bij Rolex. Omdat de beschikbaarheid bij de lokale dealer van Rolex waarschijnlijk nihil is, betekent dit dat je kunt uitwijken naar de zogeheten grijze markt. Daar kun je onder andere vintage, pre-owned of gloednieuw kopen, met een kleine premium boven op de prijs. Mocht je van plan zijn een Rolex Lady-Datejust aan te schaffen, hou dan rekening met zo’n €4.500 of meer.

Dit artikel is een samenwerking.

Beeld: lil artsy via Pexels