Zie hier: alle lookbook beelden van de Mugler x H&M collectie

Begin je wishlist maar alvast te maken...

Pak een pen en papier om je wishlist samen te stellen, want het hele lookbook van de Mugler x H&M collectie is vrijgegeven!

H&M x Mugler

Met veel trots maakte H&M onlangs bekend dat de volgende designer collaboration zal zijn met niemand minder dan modehuis Mugler. De collectie is ontworpen door Mugler’s creatief directeur Casey Cadwallader en omvat zowel dameskleding, herenkleding als accessoires.

Casey Cadwallader laat weten: “Het is een eer om samen te werken met H&M. De collectie viert alles wat Mugler als modehuis definieert en elk stuk is authentiek Mugler, van de bodysuits – die een handtekening van ons zijn geworden, tot de strakke tailoring en bewerkte denim. Het is een showcase van onze iconen.”

Vrouwen

In de vrouwencollectie zie je bekende Mugler eigenschappen terug, maar ook de intrigerende manieren waarop Cadwallader het merk opnieuw heeft uitgevonden voor een nieuwe generatie. Denk aan sterke, brede schouders, een focus op de taille en een ode aan de lijnen van het lichaam. De spiraal, een signature look van Cadwallader, komt door de hele collectie terug - op de jeans, maar ook mouwen van hoodies en blazers.

Mannen

Ook de mannencollectie net zo rijk, flamboyant en gedurfd als de vrouwencollectie. De eyecatcher van de collectie is zonder twijfel de lange leren trench coat.

Heb jij je wishlisht klaar? De collectie zal op 11 mei 2023 in geselecteerde winkels en op hm.com gelanceerd worden. Dus zet hem in je agenda!

Bron & Beeld: H&M