Actie: 8x Elegance + 100% summer cashmere sjaal voor maar €65

Wees er snel bij!

Abonneer je nu op 8x Elegance en krijg de 100% summer cashmere sjaal uit de C.O.S.Y collectie van SjaalMania (t.w.v. €159) cadeau! Je kunt kiezen uit de kleuren Camel, Seagrass of Burnt Orange.

Leesvoer

De lente staat voor de deur. En of je nou op in het park, de tuin of op de bank ligt: bij een mooie dag hoort heerlijk leesvoer. Met Elegance geniet je van de meest recente trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, beauty, accessoires, reizen, culinaire zaken en kunst & cultuur. En neem je nu een abonnement, dan krijg je er een waanzinnig cadeau bij: een cashmere sjaal uit de C.O.S.Y collectie van SjaalMania.

SjaalMania

De SjaalMania C.O.S.Y collectie bestaat uit luxe basic sjaals van hoge kwaliteit en staat bekend om de vele prachtige kleuren. De C.O.S.Y sjaals blinken uit in het gebruik van natuurlijke materialen en in tijdloosheid. SjaalMania werkt niet op basis van trends, maar breidt de collectie eens in de zoveel tijd uit met nieuwe kleuren, een aangepaste maat, of een nieuw model. Verkrijgbaar online bij sjaalmania.nl of bij meer dan honderd winkels in Nederland en België.

Je ontvangt 8x Elegance in de brievenbus én een SjaalMania C.O.S.Y sjaal naar keuze voor slechts €65. Dat is maar liefst 70% korting! Gebruik maken van deze actie? Klik dan hier.

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Elegance kost in de winkel €7,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.nl/pijpermedia.