Toe aan vakantie? Bij Club Med krijg je rust, luxe en onvergetelijke ervaringen

Meer luxe dan dit gaat het niet worden!

Ben jij toe aan een ontspannen vakantie en voorzichtig al plannen aan het maken? Neem dan eens een kijkje bij de Exclusive Collection van Club Med, want meer luxe dan dat gaat het niet worden.

Exclusive Collection

Club Med introduceert met de Exclusive Collection een nieuwe manier van reizen waarbij rust, intens genieten en onvergetelijke ervaringen voorop staan. Het begint al bij de verschillende locaties die allen speciaal zijn: rijk aan erfgoed, een unieke omgeving en een levendige lokale cultuur. Maar ook persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Omdat de klantencapaciteit lager is, ben je alles behalve een nummertje in het resort, maar voel je je helemaal thuis.

De Exclusive Collection resorts of zones vind je overal. In de bergen aan de voet van de mooiste skigebieden, maar ook juist in de zon aan het strand. Van La Plantation d'Albion op Mauritius met een weelderige vegetatie tot Cancún in Mexico.

All-inclusive

Om je vakantie zo relaxt mogelijk te maken, word je met het all-inclusive pakket vrijwel alles uit handen genomen. Alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld, van de gastronomie tot activiteiten. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden, is mooie herinneringen maken.

Als je nu denkt dat dit een vakantie alleen of met je partner moet worden, heb je het mis. Ook met de hele familie kun je ultiem genieten bij Club Med Exclusive Collection. Ze laten je graag zien dat luxe en comfort perfect samengaan met een gezinsvakantie door rekening te houden met de behoeftes van iedereen, jong en oud.

Cefalù

Een van onze favorieten is toch wel het resort op Cefalù, Sicilië. Hoog op de rotsen nabij een klein vissersdorp vind je het Exclusive Collection Resort Cefalù. Het enige wat je zelf hoeft te doen is je koffers pakken, want de vluchten en transfers worden allemal geregeld. Eenmaal aangekomen op locatie, krijg je een prachtige kamer of suite ontworpen door de wereldtop onder de architecten en decorateurs.

Vanuit het overloopzwembad kijk je uit op de donkere Tyrrheense Zee waar je bij zonsondergang kunt paddleboarden. Maar er is nog veel meer te doen! Zeilen, Vibhava Yoga, wandelen, een excursieprogramma, een bezoek aan de sauna of hammam, zwemmen in het natuurlijke Zen-zwembad... Of wat dacht je van verrukkelijk ontbijten, lunchen of dineren met een maaltijd van sterrenchef Andrea Berton. Geloof ons, je gaat als een nieuw mens terug naar huis.

Beeld: Club Med