Ouch: prinses Beatrix heeft haar pols gebroken

Arme Bea!

Auw! De wintersportvakantie van prinses Beatrix liep anders dan verwacht... Ze kwam ten val en brak haar pols.

Pijnlijk ongeluk

Het blijkt maar weer dat ook voor de royals eenongeluk in een klein hoekje zit. De RVD meldt namelijk dat de 85-jarige prinses Beatrix tijdens het skiën een pijnlijk ongeluk heeft meegemaakt – met een gebroken pols tot gevolg. De voormalig koningin is inmiddels geopereerd en weer gearriveerd in Nederland, waar ze zal herstellen van de breuk. Een goede afloop dus, maar desalniettemin een flinke domper zo midden in de vakantie. Arme Bea!

Agendapunt gecanceld

Deze vrijdag zou Beatrix ter ere van het 160-jarige bestaan een bezoek brengen aan het Koninklijk Tehuis voor Oud-Militairen en Museum Bronbeek, maar door dat evenement is in haar royal agenda een dikke streep gezet. Voorlopig zal de prinses vooral rust moeten nemen en zitten de meeste werkbezoekjes er even niet in.

Verjaardag gemist

Afgelopen week vroegen we ons – tot op het bezorgde aan – af waar Bea toch was op de verjaardag van zus Margriet. Maar met deze info begint het toch steeds meer te dagen: de prinses was heerlijk aan het glijden van de Oostenrijkse pistes. Prima reden om een verjaardag te missen, zouden wij zeggen. Maar Bea: neem volgende keer je kleine zus toch lekker mee! Oh, en wat voorzichtiger zijn kan ook geen kwaad. Toch hopen we dat de prinses zich door dit ongelukje niet laat afschrikken en volgend jaar gewoon weer op de latten staat!

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld