Wees er snel bij: 22% korting op alle tijdschriften uit 2022!

Happy reading!

Nooit genoeg magazines om te lezen? Elegance begint de maand februari met een bijzondere actie: je krijgt nu 22% korting op alle tijdschriften uit 2022! Op Elegance, maar ook vele andere mooie titels.

Korting!

Of je nu die mooie wandeling maakt in het bos of onder een dekentje wegkruipt op de bank: voldoende leesvoer is helemaal tijdens deze koude dagen een must. Met Elegance laat je je inspireren door krachtige vrouwen, ontvang je een overvloed aan culinaire tips en mis je niks op het gebied van cultuur, mode, beauty en reizen. Heb jij vorig jaar niet alle nummers kunnen lezen? Dan hebben we goed nieuws: je krijgt nu 22% korting op alle nummers uit 2022.

En die korting is niet alleen geldig op Elegance, maar op álle tijdschriften op Tijdschrift.land! Ook op de 2022 edities van Happy in Shape, Grazia, Beau Monde, Marie Claire en Lekker krijg je deze korting. Verder doen ook Wieler Revue, Golfers Magazine, Noorderland, Nautique, Panorama en Playboy mee met de actie.

Gebruik maken van deze once in a lifetime korting? Klik dan hier.

Een stapel tijdschriften is ook het perfecte cadeau voor je (schoon)moeder of vader, partner, zus, beste vriendin of leuke collega. O, en het is natuurlijk niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen… Onthouden dus voor als je deze maand jarig bent. Maar wees er snel bij, want op is op. Happy reading!