Kate Middleton deelt kiekje uit oude doos op Instagram

Jeetje, wat lijkt ze op zoon Louis!

Kate Middleton op Instagram, dat kon alleen maar een feestje worden. Op haar gloednieuwe account deelt de prinses een lieve foto van zichzelf als baby en jeetje, wat lijkt ze op zoon Louis!

Kate en de kinders

Het is inmiddels geen nieuws meer dat de Princess of Wales zich bijzonder betrokken voelt bij de allerjongste generaties. Van bezoekjes aan de knutselhoek tot goede gesprekken met kersverse moeders: van kinderen kan Kate geen genoeg krijgen.

Onlangs was de launch van haar nieuwe initiatief, Shaping Up, waarbij de prinses in een niet te missen outfit van Alexander McQueen kwam opdagen. Onlangs zette la Middleton opnieuw een grote stap op liefdadigheidsgebied met de stille introductie van een nieuw Instagram-account.

Instagram

Het gloednieuwe Instagram-account van The Royal Foundation Centre for Early Childhood deelde al verschillende foto’s en video’s met de prinses als stralend middelpunt om hun lancering te vieren. Maar zondag deelt de prinses ook een kiekje uit haar eigen jeugd. De kleine Kate zit op schoot bij vader Michael Middleton en pakt zijn gezicht liefkozend vast. “Gezichten zijn het beste speelgoed van een baby”, luidt de caption.

En: zo moeder zo zoon, want de kleine Louis lijkt sprekend op zijn moeder in deze babyfoto van Kate.

Stichting

De prinses zet zich al jaren in om aan te kaarten hoe belangrijk de eerste levensjaren zijn voor de ontwikkeling van een kind. Door het posten van deze foto roept Kate haar volgers op om tijd door te brengen met familie en te praten over hoe je jeugd je gevormd heeft. Nu is het nog wachten tot Kate ook kiekjes van haar eigen kroost deelt op het gloednieuwe Instagram-account… fingers crossed!

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress, Instagram