Jamie Lee Curtis schokt volgers met 'bizarre foto'

"Dit is zo zorgwekkend en fout" aldus een advocaat.

Jamie Lee Curtis deelde onlangs nietsvermoedend een interieur filmpje van haar huis op Instagram, niet wetende dat er flinke ophef zou ontstaan over een foto in haar kantoor...

Vreemd

De actrice geeft een rondleiding door haar kantoor, als er behalve een ronde tafel met leren stoelen, grote plant en mooi dressoir ook een ingelijste foto te zien is. Volgers menen een naakt kind in een koffer te zien en vinden het maar een vreemd aanzicht. Je ziet de foto hier.

Ophef

Er is flink wat ophef ontstaan over de 'vreemde foto'. Een Amerikaanse advocaat noemde het beeld "buitengewoon verontrustend" en ook volgers snappen er niks van. "Dit is zo zorgwekkend en fout" en "Waarom heeft zij in godsnaam een foto van een naakt kind in een koffer aan haar muur hangen?" luiden de reacties.

Reactie

Jamie heeft de video inmiddels offline gehaald en uitleg gegeven over de foto. "Vorige week deelde ik een foto van enkele stoelen en een afbeelding aan de muur van een artiest die ik twintig jaar geleden cadeau kreeg. Ik begrijp dat het sommige mensen heeft verontrust. Maar zoals ik eerder al zei: ik ben een waarheidsverteller, dus hier is de waarheid. Het is een foto van een kind, gemaakt door haar moeder, waarop ze in de achtertuin speelt in een bak met water. Het is niets meer en niets minder", luidt haar verklaring.

Verandering en groei

De foto is gemaakt door de Amerikaanse fotograaf Betsy Schneider en heet ‘The Tub’. De kind op de afbeelding is haar dochter die speelt in een plastic bak met water. Ze liet eerder weten dat het doel van de foto niet was om te provoceren of shockeren. "Het idee is om tijd, verandering en groei te laten zien."

Bron: HLN.be | Beeld: BrunoPress