Hadewych Minis had verschrikkelijke verjaardag: 'Om nooit te vergeten'

Een groot feest werd haar verjaardag niet.

Hadewych Minis mocht onlangs 46 kaarsjes uitblazen. Een groot feest werd haar verjaardag niet, want de dag liep heel anders dan verwacht.

Bijzonder

In plaats van taart met kaarsjes kreeg Hadewych een lekkage en bracht ze de dag door in het ziekenhuis. "Op je verjaardag getrakteerd worden op een lekkage, de hele dag het dak op met gevaar voor eigen leven en als kers op de taart nog met je zoon naar het ziekenhuis (alles is ok) is best bijzonder...", schreef ze op Instagram.

Team

Gelukkig stond ze er niet alleen voor, want haar partner Tibor Lukács is op dezelfde dag jarig en zat dus in precies hetzelfde schuitje. "Gelukkig allemaal in het gezelschap van m’n leukste kadootje die ook jarig is. Wat een team", luidt het.

Meevaller

En, het was niet één en al ellende, want er was ook goed nieuws: "Ik was ervan overtuigd dat ik vandaag 47 jaar werd, dat blijkt 46 te zijn, wat een meevaller. Enfin, een dag om nooit te vergeten."

De actrice kan op veel steun en felicitaties rekenen. "Och schat, wat een memorabel gebeuren. Gefeliciteerd jullie en sterkte!" schrijft vriendin Anna Drijver. Tanja Jess zegt: "Hier inmiddels al 56 geworden, hoewel ik dacht dat ik 26 werd... haha! Gefeliciteerd!" Claudia de Breij voegt eraan toe: "Van harte en je ziet eruit als 36." En dat is helemaal waar!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram