Eyecatcher voor je interieur: dit is de bar cart van je dromen

Wauw, wat een pronkstuk!

Wil jij een écht pronkstuk in je interieur? Dat kan, want het toonaangevende interieurmerk Thonet en gin-merk Tanqueray hebben de handen ineen geslagen en een limited-edition bar cart ontworpen. En geloof ons, die wil jij hebben.

Bar op wielen

Zoek jij nog een eyecatcher voor in je interieur? Zo'n item waarvan iedereen tijdens de borrelavond wil weten waar je 'em gekocht hebt? Dit is je kans! De Tanqueray x Thonet S 179 bar cart is een designobject dat iedere ruimte naar een hoger niveau tilt.

Tanqueray x Thonet

De traditionele S 179 bar cart was een design dat oorspronkelijk werd toegeschreven aan de architect Mies van der Rohe en werd voor het eerst geproduceerd in de jaren dertig. De nieuwe versie is in een koningsgroen jasje gestoken en komt van de hand van bekroonde ontwerper Sebastian Herkner. Hij staat erom bekend traditionele technieken en materialen te combineren met klassiek design en duidelijke functionaliteit. Iets wat je ook in deze creatie weer terug ziet.

Herkner laat weten: "Tijdens het maakproces van de nieuwe S 179 was het voor mij heel duidelijk: de ziel van de klassieker moet behouden blijven. En toch gaat het om de creatie van een bar cart die past bij de huidige tijdgeest."

Hebben? De Tanqueray x Thonet S 179 is voor beperkte tijd verkrijgbaar op www.tanqueray-thonet.com. Voor een bedrag van €2.773 is-ie van jou. Ja, het is een flink bedrag, maar dan heb je wél een limited edition collector's item!

Tijdloos

Dus, ben jij van plan om met de feestdagen een onvergetelijke cocktail party te organiseren? Om de perfecte host te zijn, is deze stijlvolle, maar functionele thuisbar alles wat je nodig hebt. De kar is, zoals je van Thonet gewend bent, tijdloos, van hoge kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. Prachtige details, zoals het klassieke chromen frame, lederen handvatten, iconische zegelstempeldecoraties en het Londense groen en zilver dat kenmerkend is voor Tanqueray, zorgen ervoor dat je je ogen er niet vanaf kunt houden. Ook niet onbelangrijk: er is genoeg ruimte voor Tanqueray-flessen zodat jij de lekkerst Gin-Tonics kunt maken. Proost!

Geniet, maar drink met mate. Ga naar www.drinkiq.com voor meer informatie.

Hoofdbeeld: AD New Perspectives