Zo zoet: Eva Jinek deelt kiekje uit de oude doos

Schattig!

We kennen Eva Jinek allemaal als een succesvolle talkshowhost van onder andere haar eigen programma 'Jinek'. Oorspronkelijk komt ze uit Amerika, maar haar ouders besloten toen Eva nog een kind was te verhuizen naar Nederland. Vaak blikt de talkshowhost terug op haar tijd in Amerika en hoe haar leven er daar nu uit zou hebben gezien, zo deelt ze met haar volgers op haar Instagramaccount.

Fantasie

"Dit ben ik met mijn geliefde hamstertje, vlak voordat we vanuit Amerika naar Nederland verhuisden. Dat is deze week precies 33 jaar geleden", begint Eva haar Instagrambericht. "Ieder jaar, in deze week, fantaseer ik over het leven dat ik had kúnnen hebben en over wie ik had kunnen zijn als we daar waren gebleven." Eva geeft toe dat het er tijdens het fantaseren soms oppervlakkig en belachelijk aan toe gaat. Zo ziet ze zichzelf vaak als cheerleader op een Amerikaanse middelbare school.

"Ik heb gebronsde benen en elegante witte sneakers, metallic pompons in mijn handen en ik maak een dubbele salto vanaf een toren van mensen, terwijl mijn witte trui met de letter E erop ietwat opkruipt, waardoor je mijn sixpack ziet. Toch blijft mijn haar op miraculeuze wijze níét plakken aan de dikke laag cherry swirl lipgloss op mijn mond. Snap je?" Zo vraagt de talkshowhost zich wel meer dingen af. "Alles over het leven dat ik had kunnen hebben én wat ik dan allemaal gemist zou hebben", laat Eva weten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Reacties

Dat het fantasierijke verhaal Eva helemaal meeneemt in haar gedachten, is logisch. Maar ook volgers gaan helemaal mee in haar verhaal. Zo reageert Monique Westenberg: "Heerlijke fantasie." Kim Kötter schrijft: "Dat wordt een leuk outfitje voor carnaval. Wat een heerlijke herinneringen en fantasie." Anderen reageren met: "Dit is insane schattig", "Wat ben je mooi en nog steeds ", en "Wat een lieve foto is dit van jou."

Bron: Instagram (@evajinek) | Beeld: Brunopress, Instagram (@evajinek)