Win de Pyramid midi tas van KAAI t.w.v. €645

Doe mee en maak kans!

Een mooie, kwalitatief goede tas is een musthave in iedere garderobe. Ben jij nog op zoek naar de perfecte? Wij hebben hem voor je gevonden: de KAAI Pyramid bag. En goed nieuws: we mogen er eentje weggeven!

KAAI

Het Belgische tassenmerk KAAI ontwerpt tassen die zowel vrouwelijk, functioneel als modieus zijn. Het merk staat symbool voor voortdurend meegroeien met de ambitieuze vrouw die altijd in beweging is, met een collectie voor moderne vrouwen die efficiënt, stijlvol en comfortabel onderweg willen zijn. Het merk kent een variatie aan on-the-go modellen, gemaakt van UV-, water- en krasbestendig leer. Bovendien hoef je met een KAAI nooit meer te graven op de bodem van een rommelige tas. De vele innovatieve compartimenten aan de binnenzijde, helpen het hoofd koel en georganiseerd te houden bij elke gelegenheid.

Favoriet van de redactie: de Pyramid bag, waar gemakkelijk een laptop, e-reader of boek, portemonnee en make-up tasje in past. En jij kunt hem winnen! Hier vind je meer informatie over de tas.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Zie jij jezelf al met deze prachtige tas van KAAI aan je arm lopen? Vul onderstaand winformulier in en wie weet komt die wens wel uit. Succes!

[mail-win-form id='7']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 8 december 2022. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.