Win een Triumph Flex Smart setje naar keuze

Doe mee en maak kans!

Flex Smart is de nieuwste innovatie in Triumph's Smart Lingerie familie. De items zijn ontworpen om met je lichaam mee te bewegen, waar je ook bent en wat je ook doet. Goed nieuws: wij mogen twee setjes weggeven!

Comfort

Of je nou naar een lesje pilates gaat of een wandeling door de stad maakt, Triumph weet dat puur comfort het leven een stuk makkelijker kan maken, omdat vrouwen veel verschillende rollen vervullen in het dagelijkse leven. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Zo is de Flex Smart collectie ontstaan: veelzijdige essentials die in iedere kledingkast thuishoren. Praktisch, maar ook mooi. Van (naadloze) onderbroeken en leggings tot tops zonder mouwen, met lange mouwen en beha's.

Flex Smart

De naam Flex Smart is niet zomaar uit de lucht gegrepen. De collectie is ontworpen met speciaal gepositioneerde flex inserts die de bewegingen van het lichaam volgen en zich aanpassen om optimale ondersteuning te bieden. De stof is ultra lichtgewicht en temperatuurregulerend en voelt echt als een tweede huid. Voor dagelijkse bezigheden, maar ook lichte oefeningen zoals bijvoorbeeld pilates. Ook fijn: Triumph Flex Smart is verkrijgbaar in maat 01 t/m 04, die 24 traditionele maten beslaat. Hier bekijk je de hele collectie.

Onder de foto's kun je meedoen aan de winactie.

Doe mee!

Wil jij kans maken op een Triumph Flex Smart setje? Doe dan snel mee door onderstaand winformulier in te vullen. Je mag zelf een boven- en onderstuk uitzoeken. Succes!

[mail-win-form id='6']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 2 november 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.