Deze winterjas steelt dit najaar de show

Met deze jas zit je ieder jaar goed.

Rochas - Paris Streetstyle Fall Winter 2020

De temperatuur daalt, dus de warme jassen worden weer uit de kast getrokken. Wil jij er zeker van zijn dat je een winterjas hebt waar je ieder jaar opnieuw plezier van hebt, in plaats van een trend item? Dan is een faux fur coat een goede om in te investeren.

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur coat in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tig jaren favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend dragen. Tip: kijk eens in de kast van je moeder of oma, misschien hebben zij nog wel een mooie vintage faux fur coat liggen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan een keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien.

Bron: Marie Claire, Who What Wear | Beeld: Brunopress, Instagram