Kate Moss, Twiggy, Jourdan Dunn en Lily James schitteren in nieuwe Charlotte Tilbury campagne

Wauw, waanzinnig!

It's beginning to look a lot like... De feestdagen staan voor de deur en dat is Charlotte Tilbury niet ontgaan. Het beautymerk trek niet alleen alle glitters uit de kast, maar ook vier prachtige beauty muses.

Beauty muses

Vandaag lanceert Charlotte Tilbury The Holiday Campaign en daarin zien we vier hele bekende gezichten. het beautymerk heeft vier legendarische modellen gestrikt, namelijk niemand minder dan Kate Moss, Lily James, Jourdan Dunn en Twiggy schitteren in een full Charlotte Tilbury look in de campagne. "Het was zo leuk om deze magie op de set te ervaren!" jubelt Jourdan op Instagram. "Ik ben dol op de Passion Lip & Cheek Glow, het is werkelijk waar de perfecte kleur voor mij."

Ook Twiggy (72), één van de eerste internationale supermodellen uit de jaren '60, kroop weer achter de lens voor haar goede vriendin Charlotte. "Ik voel me vereerd om deel uit te maken van deze campagne. Het was leuk om met een vriendin te werken, we hebben veel gelachen." Haar favoriete product? "Charlotte Tilbury's Magic Cream is perfect voor iedere dag. Ik heb een droge huid, dus een goede moisturizer is heel belangrijk voor mij."

Disco baby!

De collectie is geïnspireerd op studio 54, met een iconische lijn beauty looks gebaseerd op de sprankelende energie van het disco tijdperk. In de collectie zitten magische make-up en skincare cadeausets, maar ook nieuwe producten zoals de Crystal Dimension Eyeliner en Pillowtalk Beautifying Palette.

Of je budget nou groot of klein is, er zit altijd een perfect cadeau bij voor onder de boom (of gewoon zomaar, voor een verjaardag, bijzondere gebeurtenis of jezelf!). Leuke kleinigheidheidjes zijn Charlotte Tilbury's Iconic Mini Lip Trio Kit, de Hypnotising Pop Shot of Pillow Talk on The Go Kit. Wil je groots uitpakken, dan is de Adventkalender met 12 prachtige cadeaus the way to go.

BronL Charlotte Tilbury, Daily Mail, People | Beeld: Charlotte Tilbury