Zien: de digitale cover van de grote Elegance juwelen special

Wat is-ie mooi he?

De grote juwelen special van Elegance ligt in de winkel en daarom trakteren we jullie op onze tweede cover, namelijk de digitale Elegance cover.

Juwelen nummer

Dat sieraden er in alle soorten en maten zijn, zie je wel terug in deze editie. Van colliers vol diamanten en saffieren tot tiara’s van de koninklijke families. Maar ook sieraden om elke dag te dragen, liefst met de mode van nu, strakke, moderne blazers in zwart en wit.

Hoofdredactrice Hilde: "Wat betekent een juweel voor jou? Draag je een ring die van je oma of moeder is geweest? Oorbellen die je jezelf ooit cadeau gaf van je eerste salaris? Of een ketting die je, bij elke aanraking, weer even terugvoert naar dat ene winkeltje op dat eiland hier ver vandaan? Sieraden zijn iets bijzonders. Je draagt ze omdat ze iets betekenen, omdat de edelstenen symbool staan voor een bepaalde kracht of emotie en vooral - hoop ik toch - omdat je ze mooi vindt, ongeacht de financiële waarde."

Sieraden Chopard | Blazer Dior

Van parels tot kleurrijk en de metalmix: we delen in deze editie van Elegance onze favoriete sieraden, nieuwste accessoiretrends en fijnste juwelenmerken van het moment. Ook spreken we Dennis en Zaina van der Geest voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk en nemen we een kijkje achter de schermen met Juliette Binoche bij de film Avec amour et acharnement. Verder mogen we gluren in het Milanese appartement van fashionvrouw Gigliola Curiel, blikken we terug op het bijzondere koningschap van Juliana en hebben we de fijnste beautyproducten voor het najaar verzameld. Natuurlijk vind je zoals altijd ook het nieuwste woon-, travel- en culinieuws en culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken. En nog veel meer. Haal hem dus snel in huis!

Fotografie: Martijn Senders | Styling: Pedro Dias