Schrijf je in voor de Elegance x Sensai masterclass

Je gaat naar huis met een Sensai-goodiebag ter waarde van maar liefst €300.

Wil jij de bijzondere producten van Sensai en het unieke effect van Koishimaru Zijde ervaren? Dat kan tijdens de Elegance x Sensai masterclass!

Koishimaru Zijde

Sensai staat bekend om het gebruik van het kostbare en unieke ingrediënt Koishimaru Zijde. In de geschiedenis van Japan geniet Koishimaru Zijde veel aanzien als een uitzonderlijk lichte en stralende zijdesoort die ooit uitsluitend was voorbehouden aan de keizerlijke familie. Onderzoekers ontdekten dat Koishimaru Zijde het unieke vermogen heeft om de productie van hyaluronzuur te bevorderen. Dit is een uniek bestandsdeel van de huid dat haar voedt en regenereert en daarmee essentieel is voor een onberispelijke, zijdezachte huid.

Masterclass

Zelf de bijzondere producten van Sensai en het unieke effect van Koishimaru Zijde ervaren? Dat kan tijdens de Elegance x Sensai masterclass. Experts van Sensai laten je de complete Ultimate-lijn proberen, waarbij niet alleen op de waarden van het merk wordt ingegaan, maar ook de volledige gebruiksfilosofie wordt doorgenomen.

Na het ervaren van het heerlijke reinigings- en verzorgingsritueel kun je ook kennismaken met de innovatieve make-up van Sensai. Zodat je na een ochtend of middag stralend de deur uitloopt.

Dat doe je natuurlijk niet met lege handen. Deelnemers ontvangen allemaal een Sensai-goodiebag ter waarde van maar liefst €300.

Schrijf je in

De masterclasses vinden plaats op 2 november 2022 in Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the park, Amsterdam. Er is een ochtendsessie van 11:00 – 13:30 uur (inclusief brunch) en een middagsessie van 14:30 – 17:00 uur (inclusief afternoon tea). Een ticket kost €40 (€35 voor abonnees).

Abonnee tickets:

Masterclass ochtend: schrijf je HIER in.

Masterclass middag: schrijf je HIER in.

Normale tickets:

Masterclass ochtend: schrijf je HIER in.

Masterclass middag: schrijf je HIER in.

Wees er snel bij, want er zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar. Zien we je daar?