Lies Visschedijk over ouder worden: 'Het wordt allemaal wat kneuteriger'

De actrice laat weten dat ze ook al over haar bejaardenleven heeft gefantaseerd.

Almost 50 and still fabulous, een quote die actrice Lies Visschedijk maar al te graag verwezenlijkt als we haar interview met Veronica Superguide mogen geloven. De actrice geniet naar eigen zeggen namelijk meer van het leven naarmate ze ouder wordt. "Ik vind het leven leuker nu ik ouder ben", laat ze weten.

Het leven is leuker

In gesprek met Veronice Superguide vertelt de actrice dat ze 'meer ervaring heeft in het leven'. "Ik nader de vijftig en dan begint het opmaken van de balans", aldus Lies. "Mijn conclusie? Ik vind het leven leuker nu ik ouder ben." De 48-jarige prachtvrouw laat weten dat ze niet meer iedereen hoeft te pleasen en dat haar 'fear of missing out' minder wordt. Heerlijk!

Kneuterig

Volgens de actrice is het 'hyperambitieuze' eraf. Zo hoeft ze niet meer de hele dag door op hakken te lopen en is ook de overgang geweest. "Het wordt allemaal wat relaxter en wat kneuteriger en daar verheug ik mij wel op", aldus Lies. Ook laat ze weten dat ze wel eens fantaseert over het bejaardenleven. "Wat die bejaarde wil? Een huisje in Drenthe met schaapjes, dat lijkt me heerlijk!"

Soof 3

Vanaf 15 september mogen we de actrice weer bewonderen in de bioscoop in de film Soof 3, waarin ze de hoofdrol speelt. Al meerdere keren is de première van de gloednieuwe film uitgesteld vanwege de coronacrisis. In dit deel van de reeks Soof films, krijgt het personage Soof te maken met borstkanker. "Het is heel spannend om in haar toch wel lieve en kneuterige wereld iets heftigs als kanker te introduceren", vertelt de actrice. "De film gaat vooral over de impact die deze ziekte op Soof heeft. Steekt ze haar kop in het zand? Of gaat ze de strijd aan?"

Bron: Story, Nouveau | Beeld: Brunopress