Stunning: Michelle Pfeiffer deelt make-uploze selfie

Wauw!

Zonder een fijne skincare-routine ben je nergens. Michelle Pfeiffer kan erover meepraten. Hoewel de 64-jarige-actrice een simpele routine heeft, zweert ze erbij. Michelle plaatste onlangs een make-uploze selfie op Instagram en één ding wordt meteen duidelijk: de skincare-routine van de actrice werpt zeker z’n vruchten af. 

Verkiezingen 

Nog even en het is weer zover: op 8 november 2022 vindt Election Day plaats in Amerika. Veel celebs vinden dit een belangrijke dag en sporen hun volgers op Instagram dan ook aan om te stemmen. Ook Michelle draagt haar steentje bij. Zo deelde ze op Instagram de boodschap dat Amerika met een tekort aan stembureauleden kampt. Ze moedigt haar volgers dan ook aan om zich aan te melden als stembureaulid. Op de foto die ze daarbij post is te zien dat ze een pet draagt waarop de tekst I Love Poll Workers staat. 

Hoewel Michelles volgers de actrice prijzen om haar boodschap, valt hen ook iets anders op. Zo hebben velen het over haar make-uploze selfie. “Prachtig” en “Je ziet er zo mooi uit”, klinkt het in de reacties. En daar zijn wij het helemaal mee eens. 

Skincare-routine

Michelle bewijst dat je op elke leeftijd een glowy skin kunt hebben. Haar geheim? Goede genen en een simpele skincare-routine. Michelle is namelijk gebrand op clean beauty met zo min mogelijk ingredienten. Haar favoriete merk is Sodashi. Ze gebruikt al jaren de skincare producten van dit merk. “Ik gebruik al meer dan tien jaar dezelfde producten", vertelde ze hierover aan Oprah Daily. Dit merk gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten, en haar huid ziet er dankzij deze producten flawless uit. “Ik heb zo’n gevoelige huid. Als ik iets vind dat werkt, blijf ik dat gebruiken.” 

Maar hoe simpel is Michelle’s skincare-routine eigenlijk? Heel simpel: “Ik gebruik een cleanser en moisturizer. That’s it.” Easy does it!

Bron: Women’s Health | Beeld: BrunoPress