84-Jarige Jane Fonda steelt de show in workout campagne van H&M MOVE

Sporten was nog nooit zo stijlvol!

Vandaag lanceert H&M MOVE, de nieuwe sportcollectie van H&M, met niemand minder dan Jane Fonda in de hoofdrol als trainingsinstructeur. En geloof ons, dit wil je zien.

Move met Jane

Ruim 40 jaar na haar iconische workout video's ("Feel the burn!") staat Jane weer in een sportpakje voor de camera in de huid van een trainingsinstructeur. Dit keer niet in een felgekleurd 80's sportpakje met hoge beenwarmers om alle dames thuis fit te houden, maar in een stijlvolle H&M MOVE outfit om samen met het merk én bekende choreograaf JaQuel Knight de wereld in beweging te brengen.

Age is just a number

De Oscar-winnende actrice, die later dit jaar 85 kaarsjes uitblaast, beweegt nog altijd veel om lekker in haar vel te zitten. Met deze samenwerking hoopt ze anderen te inspireren dat ook te doen. "Wat ik zo mooi vindt aan H&M MOVE, is dat het niet gaat om sport of atletisch zijn. Het gaat om bewegen op alle manieren zodat je lichaam gezond en sterk blijft", vertelt ze aan Vogue US.

In een samenleving waarin mensen graag jong willen blijven, wil Jane laten zien dat je ook op latere leeftijd fit kan zijn. "Het maakt niet uit hoe oud je bent, wie je bent of waar je bent, blijven bewegen op een manier die bij je leeftijd past is cruciaal voor een gezond leven." Zoals ze eerder eens zei: "Je kunt op 60-jarige leeftijd heel oud zijn en op 85-jarige leeftijd heel jong zijn." En zo is het maar net!

De wereld in beweging

Met H&M MOVE wil het merk iedereen in de wereld in beweging brengen. Daar hoort stijlvolle en functionele sportkleding bij dat ervoor zorgt dat je comfortabel en zelfverzekerd kan bewegen. "H&M MOVE is een bewegingsmerk. We zijn hier om beweging te vieren en de wereld uit te nodigen om te bewegen. Ons doel is om de belemmeringen bij sport weg te nemen, door te beginnen met het democratiseren van sportkleding. We bieden een breed assortiment aan sportkleding, in verschillende categorieën die stijlvol en functioneel zijn", aldus Simon Brown, General Manager H&M MOVE.

Move essentials

Rennen, springen, rekken en strekken: je doet het allemaal met plezier met de MOVE essentials van de eerste collectie (die je hier shopt). Daarin vind je onder andere functionele tops, lichtgewicht jacks en een brede selectie aan leggings en bh’s. Ook zijn er items speciaal voor hardlopen en trainen. Vind je het pakje van Jane Fonda en JaQuel Knight nou zo leuk? Wij ook. Deze komt uit de H&M MOVE Monogram collectie; een reeks trainingspakken met het sportieve en speelse MOVE logo en reflecterende details. Sporten was nog nooit zo stijlvol (én comfortabel)!

Beeld: H&M