Het geheim van koningin Máxima voor een slanke taille

Zo simpel kan het zijn.

Lees ook

Koningin Máxima ziet er altijd uit om door een ringetje te halen en weet precies welke delen van haar lichaam ze moet accentueren. Is het je weleens opgevallen dat ze altijd een slanke taille heeft? Dit is haar geheim.

Smalle taille

Haar geheim is de iconische empirelook. Met deze kledingstijl zorgt ze ervoor dat ze een jasje hoog in de taille dichtknoopt of ze kiest voor een jurk met een ceintuur of koord op deze hoogte. Door een contrasterende kleur of een opvallende riem te gebruiken leg je de nadruk op de taille, waardoor deze er in het geheel veel slanker uit zal zien. Let maar eens op!

Koningin Maxima

Miskoop

Maar vergis je niet, ook Máxima maak soms de verkeerde keuze. Zo gaf ze onlangs toe vroeger weleens een miskoop te doen. “Ik heb veel dingen gekocht waarvan ik dacht: wat héb je daaraan?” vertelde de koningin in de radioshow Start! van dj Fernando Halman. “Oorbellen, of een haarstukje. Dat werkte dan helemaal niet, mijn haar zag er niet uit. En dat terwijl het best duur was.” Hierdoor kon ze geen andere dingen meer doen, zoals een tripje met vriendinnen. “Daarna moest ik nóg harder sparen om dat einddoel te halen. Dat is wel gelukt, maar ik moest wel nog meer knokken”. Een wijze les, dus.

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook