Brad Pitt onherkenbaar op magazine cover

"Hij ziet eruit als een lijk!"

GQ magazine strikte niemand minder dan Brad Pitt (58) voor de cover van hun nieuwe issue. Maar de reacties zijn waarschijnlijk niet wat ze hadden gehoopt: mensen zijn flink geschrokken van zijn verschijning.

Brad, is that you?

De acteur geeft in het magazine een openhartig interview, maar er is alleen maar oog voor de ietwat vreemde cover. Brad ligt op een bed met bloemen, gekleed in een metallic blauw shirt, zwarte broek en grote gouden sieraden. Of de look hem veel goeds doet, daar zijn de meningen nogal over verdeeld. "Brad Pitt ziet er op de GQ-cover uit als een lijk dat in een rivier drijft, ik vind het niks", luidt een reactie op Twitter. Een ander vraagt zich af: "Wie heeft ervoor gezorgd dat Brad eruit ziet als een lijk op de cover van GQ??" Anderen vinden hem niet op een echt mens lijken. "Het is net een wassen beeld", zegt iemand. Maar ook "Ik krijg vanavond nachtmerries" en "Degene die verantwoordelijk is voor deze cover moet ontslagen worden." Oei...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door GQ (@gq)

Nuchter

In het tijdschrift vertelt de acteur openhartig over van alles; van zijn productiebedrijf en filmcarrière tot zijn dromen en hobby's tijdens de coronacrisis. Ook zijn leven na de spraakmakende scheiding van Angelina Jolie komt aan bod. De vader van zes werd na de break up nuchter door anderhalf jaar bijeenkomsten bij te wonen van Anonieme Alcoholisten. "Het was een heel leuk groepje mannen; heel privé en selectief. En dus ook veilig, waardoor ik mezelf kon zijn. Ik heb weleens gezien dat sterren stiekem werden opgenomen voor de pers terwijl ze hun hart aan het luchten waren en dat lijkt me afschuwelijk", vertelt hij. "Ik ben gestopt met drank en sigaretten en voel me beter dan ooit."

Met pensioen

Brad biecht ook op dat zijn nieuwe film Bullet Train wellicht één van de laatste is, omdat hij zijn acteercarrière binnenkort aan de wilgen hangt. "Ik ben nu bijna 60 en beschouw de aankomende jaren als mijn laatste fase. Dat kan tien, twintig of dertig jaar duren, dat weet je niet. Maar hoe gaat die periode eruit zien en hoe wil ik die tijd indelen?", aldus Pitt.

BronL The Sun, LA Times, Gelderlander | Beeld: Instagram, BrunoPress