Summer Nails: Chanel lanceert collectie zomerse nagellakken

Dat wordt nog moeilijk kiezen.

Lees ook

Het laat zich veelvuldig zien en dat betekent dat je (teen)nagels summer proof gemaakt mogen worden. Gelukkig is de nieuwe Summer Nails collectie van Chanel precies op tijd.

Perfect pastels

Pasteltinten zijn al een tijdje geliefd en dat blijft ook nog wel even zo. Zo zien we nog steeds veel clutches, handtassen, accessoires, crop tops, jurken en broeken in diverse pasteltinten voorbijkomen. Hoe leuk is het als je nagels dan matchen bij je outfit?

Chanel moet er net zo over hebben gedacht en bracht daarom diverse pastelkleurige nagellaken uit in hun nieuwste Summer Nails-collectie. Van mintgroen en zachtroze tot peach oranje. Benieuwd naar de kleuren? Komen ze:

Chanel

De zomer draait om vrolijke kleuren en een pastelkleurige nagellak mag dan ook niet ontbreken. Lak je nagels daarom in een van deze prachtige kleuren en je droomt meteen over een indrukwekkende zonsondergang op het strand. Laat die zomer maar komen!

Bron: Chanel, Grazia | Beeld: Chanel

Laatste nieuws

Zie ook

Beautyproducten

4 Beautyproducten die je in de prullenbak vindt

Je prullenbak in de keuken is misschien wel de laatste plek waar je beautyproducten verwacht te vinden, maar er blijkt wel degelijk iets uit te halen...
Haar

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.