Deze tassen mogen niet ontbreken in je garderobe

Voor welke ga jij?

Lees ook

Zoals iedereen die een beetje modebewust is je kan vertellen, mogen goede tassen beslist niet in je garderobe ontbreken. Met al die verschillende soorten, designs en kleuren kan het soms lastig zijn om een goede tas te vinden. Daarnaast speelt de gelegenheid waarin je de tas draagt natuurlijk ook een grote rol. In dit artikel kijken we daarom naar verschillende soorten tassen en voor welke situaties ze het meest geschikt zijn!

Praktische shoppers

Laten we het eerst beginnen bij een van de meest praktische soorten tassen. Dit is namelijk de shopper. De shopper is een grote tas die je over je schouder kan dragen. Kenmerkend aan dit soort tassen is dat zij vaak één groot en ruim compartiment hebben. Sommige uitvoeringen hebben hierbij ook nog een kleinere binnenzak. Het ideale aan dit model is dat je er snel veel in kwijt kan, wat dit soort tassen, je raad het al, ideaal maakt voor shoppen en kleine boodschappen.

Crossover body tassen

Een ander populair model als het op tassen aankomt is de crossover body bag. Dit zijn vaak kleinere tassen die je dwars over je schouder draagt. Dit model kun je eigenlijk zien als een soort praktische uitvoering van de handtas. Het nadeel aan een normale handtas is namelijk dat je het hengsel altijd in je hand draagt. Met een crossover body bag heb je altijd je handen vrij terwijl je toch alle kleine noodzakelijke dingen bij je kan dragen. Dit type tas is dus erg handig als je bijvoorbeeld op weg bent naar vriendinnen in de stad.

Crossbody tassen voor je telefoon

Een van de nieuwste trends als het op tassen aankomt is de phone crossbody bag. Dit is, net zoals de normale crossover body tas, een tas die je dwars over je schouders draagt. Het enige verschil is dat deze tas speciaal ontworpen is voor je telefoon. Vooral als je op stap gaat of op een festival bent en verder niet meer nodig hebt dan het meest essentiële mag deze tas dus niet ontbreken bij je look.

Een clutch om je outfit te showen

Als je een goede outfit hebt en deze graag wilt showen, is de clutch een perfecte tas voor jou! Deze tassen hebben vaak geen hengsel, maar hou je vast met je hand. Hierdoor heb je geen last van een tas die aan je lichaam hangt waardoor je outfit er minder goed bij uitkomt. Het ideale van deze tassen is dat ze in allerlei designs verkrijgbaar zijn, waardoor er altijd wel een is die perfect bij je outfit past!

Tassen voor festivals

Tenslotte is er nog een type tas, of eigenlijk verschillende soorten tassen, die je deze zomer overal terug gaat zien. Dit zijn namelijk zogeheten festival tassen. Eigenlijk is dit een verzameling van allerlei soorten tassen die erg geschikt zijn om mee te nemen naar een festival. Onze favoriet is de heuptas, die inmiddels al lang niet meer doen denken aan een wandelvierdaagse. Met deze tassen in je garderobe ben jij dus op elke situatie en outfit voorbereid!

Beeld: Cats Coming via Pexels

Laatste nieuws

Zie ook