Edsilia Rombley: 'Ik ben ook maar een mens, dus soms maak ik verkeerde keuzes'

Wie goed doet, zal goed krijgen. Daar gelooft Edsilia heilig in.

Ze is de queen of positivity: Edsilia Rombley. Altijd vrolijk, een fijne energie en lekker positief. Óók als het tegenzit. "Je kiest zelf hoe je daarmee omgaat", vertelt ze in gesprek met Beau Monde.

Positiviteit

Wie goed doet, zal goed krijgen. Daar gelooft Edsilia heilig in. Daarom zet ze zich altijd voor de volle 100% in, hoe klein iets ook is. "Dan kan er veel positiviteit op je pad komen", vertelt ze. "Maar het komt me niet allemaal aanwaaien, hoor. Soms zijn er dingen die niet lukken, bijvoorbeeld op muzikaal gebied. Dan maak ik voor mijn gevoel een supergoed nummer, maar wordt het niet opgepakt door de radio. Dat is heel jammer, maar ik laat me daardoor niet uit het veld slaan." Dat ze nog geen nummer 1-hit of gouden plaat heeft, neemt ze voor lief. "Ik doe nog steeds wat ik het liefste doe en kan ervan leven. Zolang dat lukt, voel ik me geslaagd genoeg."

[ont-link-tool url="HIER DE URL VAN HET ARTIKEL"]

Eigen pad

Haar positieve levenshouding hoor bij haar; het is niet iets wat de zangeres bewust afdwingt. "Ik ben een perfectionist, maar niet omdat ik me druk maak om wat andere mensen vinden of denken. De reden dat ik het zo goed mogelijk wil doen, komt voort uit een innerlijke drive. Daardoor laat ik me niet zo snel beïnvloeden en blijf ik op mijn eigen pad", zegt ze.

Ze realiseert zich dat sommige dingen misschien beter hadden uitgepakt als ze het anders had aangepakt. "Dat kun je jezelf kwalijk nemen, maar ik denk in zo’n situatie: ik ben ook maar een mens, dus soms maak ik verkeerde keuzes", legt ze uit. "Voor mij is dat niet het einde van de wereld, want het waren wel míjn keuzes."

[ont-link-tool url="HIER DE URL VAN HET ARTIKEL"]

Entertainment

Haar positiviteit heeft haar succes gebracht, maar ze wil nog veel meer. "Ik hou van zingen, dat is mijn vak. Maar ik ben ook iemand die graag entertaint, op allerlei vlakken: toneel, film, televisie", vertelt ze. Wat we in de toekomst van haar kunnen verwachten? "Wat mij goed ligt, is human interest: lekker op pad, onder de mensen en een andere kant laten zien van situaties. Zoals in het programma Over gewicht, waarvoor ik samen met Kees Tol in de wereld van gezondheid en afvallen duik. Dat vind ik interessant."

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress