Simone Ashley verklapt om wie het derde seizoen van Bridgerton draait

Een onverwachte wending!

Hoewel het tweede seizoen van Bridgerton nog maar net op Netflix staat, kijken wij alweer reikhalzend uit naar seizoen drie. Inmiddels komen er steeds meer details naar buiten over dat derde seizoen. Zo heeft actrice Simone Ashley (Kate Sharma) onthuld om wie de reeks zal draaien.

Liefdesverhaal

Als tortelduifjes Anthony Bridgerton en Kate Sharma wisten Jonathan Bailey en Simone Ashley de harten van de kijkers te veroveren. Niet zo gek dat fans van de serie daarom hopen dat het stel ook te zien is in het derde seizoen.

Eerder werd al bevestigd dat de twee zeker ook te zien zijn in seizoen drie. In een interview met People lichtte Simone dan ook alvast een tipje van de sluier op. Zo zullen de opnames voor seizoen drie deze zomer van start gaan. En zal de liefdesfocus dit keer – wederom – op een ander koppel komen te liggen. Het derde boek van Bridgerton draait om het liefdesverhaal van Benedict Bridgerton, maar in de serie over het kostuumdrama is dat net iets anders. Als we Simone mogen geloven zal seizoen drie namelijk draaien om Colin en Penelope – in tegenstelling tot wat veel fans hadden verwacht.

Colin en Penelope

In de voorgaande seizoenen was het niet te missen dat Penelope Featherington (Nicola Coughlan) stilletjes verliefd is op Colin Bridgerton (Luke Newton). Het lijkt erop dat Penelope’s gevoelens beantwoord worden in seizoen drie, want volgens Simone zal het volgende seizoen om hun romance draaien.

“We geven het stokje door aan Nicola en Luke”, deelt de actrice met People. “Ik kan niet wachten om hun liefdesverhaal te zien en ben benieuwd wat ze in hun petto hebben. Ze gaan het vast fantastisch doen. Ik ben er heel enthousiast over.”

Verbazing

Het lijkt er dus op dat het volgende seizoen niet om Benedict draait, maar om Colin (die volgens de boeken pas in deel vier de liefde vindt). Op Reddit schreef een fan dan ook: ‘Wait, what?!”, slaan ze de verhaallijn van Benedict over voor die van Colin?!” Weer een ander schrijft: “Wow, dit wordt zeker interessant.” Wordt vervolgd!

Bron: People, Hello!, Grazia | Beeld: Netflix (Liam Daniel)