Marieke Elsinga: 'Soms voelt het alsof ik haast moet maken om moeder te worden'

Marieke vertelt openhartig over haar toekomstplannen.

Marieke Elsinga (35) is dolgelukkig in de liefde. Ze is verliefd, woont samen, en als het aan haar ligt komen daar binnenkort ook een huwelijk en een kindje bij.

Samenwonen

Marieke is begin vorig jaar met haar vriend Sander gaan samenwonen en dat bevalt haar nog altijd goed. “Ik heb dus nog nooit samengewoond, wel met vriendinnen en huisgenoten, maar nog nooit met een liefdespartner”, vertelde de presentatrice in oktober aan RTL Boulevard. “Ik vind het echt heel gezellig.”

Het samenwonen bevalt de radio-dj dus goed en als het aan Marieke ligt, mag er ook wel een bruiloft en kleine spruit komen over een paar jaar. “Binnen vijf jaar hoop ik een gezin te hebben met Sander. Ik zou het heel leuk vinden om moeder te worden. Soms voelt het wel alsof ik daar haast bij moet maken”, vertelt Marieke in een interview met &C.

Rust

Sinds Marieke met Sander samen is, ervaart ze veel meer rust in haar hoofd. “Hij heeft voor een heleboel rust gezorgd. Ik was vanaf mijn twintigste vrijgezel. Het was bijna een lifestyle geworden”, legt Marieke uit. “Toen ik Sander eenmaal gevonden had, gaf me dat rust”, aldus de presentatrice. Ahw!

Liefde van haar leven

Vorig jaar zei Marieke nog dat Sander echt de liefde van haar leven is. Toch zit trouwen er – tenminste voorlopig – nog niet in. “Nou, we wonen net samen”, lacht Marieke. “Maar in de toekomst zou ik dat wel willen”, vervolgt ze. “Dat lijkt me echt wel heerlijk hoor, in de toekomst. Maar dat hoeft echt nog niet 1,2,3.” Duidelijk!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress