Dit is de cleanser waar Victoria Beckham bij zweert

Op Instagram onthult de modekoningin een van haar favoriete skincareproducten.

Wat is het geheim achter de immer stralende huid van Victoria Beckham? Op Instagram onthult de modeontwerpster in ieder geval één van haar skincare secrets. Extra fijn: het beautyproduct is gewoon in Nederland verkrijgbaar. En voor iemand die de wereld aan haar voeten heeft liggen, gebruikt Victoria een verrassend betaalbare cleanser. Dit is hem!

Victoria bij de visagie

Afgelopen weekend deelde de zangeres en modekoningin een foto vanuit de visagiestoel op haar Instagram Stories. Op de foto was Victoria te zien in een zwart-witte, satijnen badjas. Haar haren waren naar achter gekamd en de hand van haar visagiste stond ook op de foto, terwijl die blush op Victoria’s wangen aanbracht. Op de achtergrond waren meerdere verzorgingsproducten te zien. En laat Victoria’s favoriet daar nou net tussen staan.

Van snelle opfrisser tot grondige reiniging

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de huidverzorgingsroutine van Victoria? Dan is het product dat je moet hebben de Bioderma Sensibio H2O Micellar Cleanser. De reiniger kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kun je er je huid mee reinigen voordat je make-up aanbrengt, zodat je een gladde en schone basis hebt. Daarnaast kun je het uiteraard gebruiken om je make-up mee te verwijderen en je huid aan het einde van de dag grondig schoon te maken. Zelfs hardnekkige, dikke lagen make-up zou je er moeiteloos mee kunnen verwijderen zonder dat je huid uitdroogt. Het product heeft een olievrije formule met komkommerextract, die ervoor zorgt dat de pH-waarde van je huid in balans blijft. De cleanser is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Klinkt ideaal, als je het ons vraagt.

Een koopje

Dat klinkt natuurlijk allemaal geweldig, maar is deze cleanser ook een beetje betaalbaar voor mensen die geen bankrekening als de Beckhams hebben? Jazeker! Hoeveel je voor een flesje betaalt hangt af van de site waarop je de cleanser koopt, maar de prijzen liggen tussen de 10 en 20 euro. Je kunt onder andere terecht bij Bol, Amazon, Superwinkel en 24pharma als je het product zelf eens wilt proberen. En zeg nu zelf, voor dat geld willen we best de favoriet van Victoria uitproberen!

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress