In 6 stappen naar sterk, gezond en voller haar

Wie wil dat niet?

Grote kans dat je wel weet dat je niet te hard moet borstelen en een shampoo zonder sulfaten en parabenen moet gebruiken voor mooi en gezond haar. Maar wist je dat er nog veel meer dingen zijn die zorgen voor een sterke en volle bos haar?

Haarverzorging

Van de juiste handdoek en een goede haarborstel tot je hoofdhuid scrubben en je haar verzorgen van binnenuit; bij HairLust ben je aan het juiste adres. De holistische benadering en natuurlijke producten van het Deense merk zorgen voor zowel interne als externe haarverzorging. Zij weten als geen ander hoe je je haar en hoofdhuid goed kunt verzorgen voor een bos prachtig haar, dus neem onderstaande tip maar ter harte!

1. Een scalp scrub
De meeste mensen denken met een shampoo -en eventueel een conditioner- klaar te zijn, maar er wordt een belangrijke eerste stap vergeten: een scalp scrub. Want een gezonde hoofdhuid is belangrijk voor haargroei en sterk haar. De HairLust Hair & Scalp Detox Scrub is een biologische scrub om productresten, hardwatermineralen, overtollige oliën en droge schilfers van de hoofdhuid te verwijderen. Daarbij wordt de hoofdhuid ook diep gereinigd en gevoed. Om de doorbloeding extra te stimuleren, kun je de scrub gebruiken in combinatie met de Scalp Massage Brush: een zachte en flexibele siliconen borstel die de hoofdhuid op milde wijze exfolieert en werkt als anti roos borstel.

2. Een versterkende shampoo & conditioner
Stap 2 is de Hair Growth & Repair Set, bestaande uit een sulfaatvrije shampoo- en conditioner. De natuurlijke en biologische ingrediënten dringen tot diep in de kern van het haar door. De proteïne in het haar en de haarwortels worden van binnenuit versterkt en opnieuw opgebouwd. Perfect voor droog, beschadigd en dun haar dat snel afbreekt.

3. Een voedend haarmasker
Last van droog haar dat snel afbreekt? De Hair Growth & Protection Mask Set bevat een intensief haarmasker met micro-proteïnen. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze de haargroei-cyclus ondersteunen en gespleten haarpunten verminderen. Ook is het masker vrij van siliconen, minerale olie, sulfaten en parabenen. Gebruik nadat je het masker op nat haar hebt aangebracht de Detangle Wet Brush om je haar te ontwarren zonder dat het afbreekt en het masker goed te verspreiden. Na het uitspoelen is je haar zijdezacht…

4. Een bamboe handdoek
Wikkel vervolgens je natte haar niet zomaar in de eerste de beste handdoek. Nat haar is namelijk extra breekbaar en een gewone handdoek is te ruig. De HairLust Bamboo Turban Hair Towel is gemaakt van een ultrazachte mix op basis van 70% bamboevezels en 30% katoen. Heerlijk zacht en beschermend voor je haar dus, maar ook goed voor het milieu! Hij is ook nog eens handig in gebruik; in een handomdraai heb je hem om je hoofd gewikkeld en zet je hem eenvoudig vast met een knoopje.

5. De juiste haarborstel
Je haar zorgvuldig wassen is belangrijk voor vol en gezond haar. Maar ook dagelijks je haar goed verzorgen draagt daar aan bij. Een goede haarborstel is essentieel. De Bamboe Large Paddle Brush heeft een brede, platte borstelkop, waardoor hij erg geschikt is voor alle haartypes – óók lang, dik haar. De borstel maakt het heel eenvoudig om je lokken te ontwarren en maakt je haar ook minder pluizig. Daarbij masseren de fijne flexibele borstelpinnen de hoofdhuid, waardoor de bloedtoevoer naar de haarzakjes wordt verbeterd.

6. Dagelijkse haar-vitaminen
Los van lief voor je haar zijn, is het ook belangrijk om jezelf van binnenuit te verzorgen. Daar zijn de vegan en suikervrije Hair Growth Formula Gummies voor. Deze vitamine-snoepjes zitten vol vitamines en mineralen, waaronder biotine en zink, die goed zijn voor je coupe en haargroei van binnenuit stimuleren.

HairLust werd in 2017 opgericht met innovatie, duurzaamheid en transparantie als uitgangspunten. Met een natuurlijke en holistische benadering tot haarverzorging biedt de interactie tussen de haarsupplementen, verzorgingsproducten en accessoires de beste voorwaarden voor gezonder haar. HairLust is volledig transparant over de grondstoffen en ingrediënten in de producten. Geen verborgen chemische bestanddelen dus.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hairlust.

Laatste nieuws