Celine Dion neemt stap terug: 'Het gaat niet goed met mijn gezondheid'

"Ik hoopte echt dat het nu goed met me zou gaan"

Celine Dion heeft de lastige keuze moeten maken om haar Amerikaanse tournee stop te zetten. De zangeres vertelt dat ze geen andere keus had, omdat het niet goed gaat met haar gezondheid.

Spierspasmen

Haar Las Vegas optredens werden eerder al geschrapt en nu gaat ook de rest van haar tournee ‘Courage’, dat in maart zou beginnen door Noord-Amerika, niet meer door wegens ernstige en aanhouden spierspasmen. Op Instagram geeft ze uitleg.

"Ik hoopte echt dat het nu goed met me zou gaan, maar ik denk dat ik meer geduld moet hebben en naar mijn dokters moet luisteren. Er zit veel voorbereiding in onze shows, dus ik moet dit besluit nu al twee maanden van tevoren nemen. Ik kan niet wachten tot ik weer gezond ben en op het podium kan staan, en hopelijk is deze pandemie dan ook voorbij." Ze sluit af met een bedankje voor haar fans die haar altijd hebben gesteund.

Tekst gaat verder onder de foto.

Verdrietig

Celine heeft al 52 shows gedaan, maar de tour werd on hold gezet vanwege de coronapandemie. Ze zou de tour vanaf 9 maart hervatten, maar alle shows in maart en april zijn nu geschrapt. De show in de Amsterdamse Ziggo Dome op 10 september gaat vooralsnog gewoon door.

Haar zus Claudette Dion liet eerder weten het heel verdrietig te vinden. "Het is verschrikkelijk, maar niet levensbedreigend. Dat zou ze me verteld hebben. Ze vraagt altijd om mijn advies als er iets is, dus ik weet dat ze in goede handen is."

Bron: Instagram, Story | Beeld: BrunoPress