Een stralende, stevige en gezonde huid: dit is het enige product dat je daarvoor nodig hebt

Meer is niet altijd beter.

Lees ook

Wil jij een stralende huid? Dan is een goede huidverzorging belangrijk. Maar we snappen ook dat je niet altijd zin hebt om ’s ochtends en ’s avonds een routine met tientallen producten af te gaan. We hebben goed nieuws: met het nieuwste paradepaardje van Combray heb je slechts één product nodig om je huid te verbeteren.

Antioxidanten

Maak kennis met de Combray Facial Oils: één product met enkel twee ingrediënten waarmee je huid volledig voorzien wordt van zijn behoeften. Want meer is niet altijd beter.

Waarom dit product zo fijn is? Om dat uit te leggen, gaan we het eerst hebben over antioxidanten. Een term die je vast niet onbekend in de oren klinkt. We houden het kort: antioxidanten zijn stoffen die de huid beschermen en verbeteren. Ze treden op tegen huidveroudering en schade aan de huidbarrière. Merk je veel tekenen van veroudering in je huid of andere complicaties zoals dof- en droogheid, dan kan het zijn dat je een tekort aan antioxidanten hebt.

Less is more

En dat is waar Combray Facial Oils om de hoek komt kijken. Het product bevat precies wat je huid nodig heeft om beschermd te worden tegen schadelijke invloeden en het verouderingsproces te vertragen: een hoge concentratie van de krachtige antioxidant Oxofulleram en een hoge kwaliteit cosmetische olie. Slechts twee ingrediënten, niets meer en niets minder. Geen geur-, kleurstoffen of vulmiddelen die eigenlijk alleen maar voor extra irritatie kunnen zorgen.

Olie

Verschillende oils

Er zijn drie verschillende Combray Facial Oils. De Regenerating Facial Oil met druivenpitolie is geschikt voor de gevoelige huid, de Rejuvenating Facial Oil met avocado-olie is geschikt voor een jonge huid met (beginnend) fijne lijntjes en de Nourishing Facial Oil met argan olie is geschikt voor een rijpere huid.

De Facial Oils zijn dagelijks te gebruiken. Je zult merken dat rimpels en fijne lijntjes verminderen, maar ook pigmentvlekken en poriën vervagen. Heb je een rode, geïrriteerde of gestreste huid? Ook dan kan de huidolie kalmerend en helend werken. Het resultaat? Een stralende, stevige en gezonde huid.

Kortingscode

Klinkt allemaal geweldig, maar het beste is natuurlijk om het product gewoon zelf te ervaren. Speciaal zodat de Elegance lezeressen kennis kunnen maken met de Facial Oils van Combray mogen wij een kortingscode delen: op je eerste bestelling op Combray-skincare.com ontvang je met de kortingscode Elegance20CS maar liefst 20% korting. Deze actie is geldig tot 31-12-2021 en niet in combinatie met andere kortingsacties. En we kunnen verklappen: als je de Facial Oils eenmaal hebt gebruikt, kun je niet meer zonder!

Laatste nieuws

Zie ook