Halle Berry onthult het geheim achter haar mooie, jonge huid

De actrice lijkt maar niet ouder te worden.

Ze is bloedmooi: Halle Berry. De 55-jarige actrice lijkt maar niet ouder te worden en dat heeft ze naar eigen zeggen te danken aan haar verzorgingsroutine. Met één gezichtsproduct in het bijzonder.

Huid

You see, het is dus niet alleen maar goede genen die Halle zo'n mooie huid geven. Halle gebruikt namelijk net zoals vele andere vrouwen ook een aantal crèmes. Een van haar favorieten is de Nanogold Repair Collagen Face Mask. Dit maskertje maakt gebruik van zuivere ingrediënten en polypeptide nanotechnologie en het bevat helende eigenschappen door colloïdaal goud en marien collageen 'om huidverbeterende voordelen te bieden, zoals minimale roodheid, minder ontstekingen en verbeterde elasticiteit,' zo staat in de beschrijving van het product. Je telt wel 45 dollar neer voor één masker, maar dan heb je ook wat.

Lichaam

Naast een stralende huid heeft Halle natuurlijk ook een lichaam om door een ringetje te halen. En daar doet ze ook van alles voor. Zo is ze bijna elke dag in de sportschool te vinden. Maar het strakke sportregime is niet het enige waar Berry haar prachtige lijf aan te danken heeft; ze let ook erg op haar voeding. De actrice volgt een ketogeen dieet (weinig tot geen koolhydraten en veel vetten) en om haar sportprestaties te versterken drinkt ze na het trainen altijd een eiwitrijke chocolade shake. "Ik denk elke keer na over het voedsel dat ik in mijn lichaam stop; hoe dit mijn lichaam zal beïnvloeden en in welk opzicht het mij zal voeden", aldus Halle.

Bron: Marie Claire | Beeld: BrunoPress