Win: de exclusieve Royal First Flush thee van Simon Lévelt

Doe mee en maak kans!

Het heeft even geduurd, maar het is zover: de exclusieve Royal First Flush thee is verkrijgbaar in Nederland! Het goede nieuws: twee lezeressen maken kans om deze bijzondere thee bemachtigen, dus doe snel mee.

Champagne onder de thee

Maak kennis met de 'champagne' onder de thee: de Royal First Flush. Hij is zo exclusief omdat het de allereerste handmatige pluk na de winterslaap van theeplanten in India is. Dé thee-highlight van het jaar. De jonge, groene bladeren hebben een bijzonder rijk aroma  en er is maar een kleine oplage waardoor de thee erg gewild is.

Wereldwijd wachten theeliefhebbers ieder jaar weer op deze exclusieve thee en menig internationaal theehuis staan dan ook in de rij om de Royal First Flush in te kopen. Ook koffie- en theespecialist Simon Lévelt heeft enkele kilo's van de thee kunnen bemachtigen en geven twee pakjes weg!

Doe mee

Kun jij niet wachten om deze exclusieve thee te proeven? Wij mogen namens Simon Lévelt twee lezeressen blij maken met de Royal First Flush. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkig. Succes!