Yay! Goed nieuws over zowel Bridgerton als The Crown

We hebben er even op moeten wachten, maar ein-de-lijk is er meer nieuws over onze favoriete koninklijke series. Dit is wat je moet weten...

Netflix deelt uit

Gisteravond vond voor het eerst Netflix' grote online evenement TUDUM plaats. Hier kregen we onder andere nieuws over Emily in Paris én kregen we dus heel goed nieuws over zowel Bridgerton als The Crown.

Sneak peek Bridgerton

Waar we in het eerste seizoen van Bridgerton konden genieten van de romance tussen de Duke of Hastings en Daphne Bridgerton, krijgt het tweede seizoen van de populaire Netlix-serie een andere wending. Het nieuwe seizoen staat namelijk in het teken van Daphnes broer: Anthony Bridgerton. We zullen zien hoe hij op zoek gaat naar liefde en zich klaarmaakt voor marriage.

Hoe dan ook wordt het weer een geweldig seizoen, als we actrice Phoebe Dynevor mogen geloven. "Op de lange termijn is dat de joy van de show, dat we zien hoe deze verschillende liefdesverhalen verlopen", vertelt ze. "Geen seizoen is hetzelfde en ze hebben een ander soort excitement." Wij kunnen niet wachten en van onderstaande sneak peek worden we eigenlijk alleen maar nóg meer excited!

https://youtu.be/YX7j0TjkxPE

The Crown

Ook was er geweldig nieuws voor fans van The Crown! Vanaf de set vertelt actrice Imelda Staunton, die de rol van Koningin Elizabeth vertolkt, namelijk over het volgende seizoen van de koninklijke dramaserie. "Ik vind het geweldig om hier te zijn en deze rol over te nemen van twee outstanding actrices: Olivia Colman en natuurlijk Claire Foy." De oplettende kijker spot bovendien ingelijste foto's van deze twee actrices in de achtergrond.

Ze sluit haar speech af met de aankondiging van de releasedatum: "Namens de hele cast en crew kijken we er naar uit om jullie het volgende seizoen van The Crown te laten zien vanaf november 2022." Nog even geduld hebben dus!

https://youtu.be/drzDBnuIekg

Bron: Beau Monde | Beeld: Brunopress