Beatrice Borromeo: de meest stijlvolle royal

Niet Kate Middleton, Meghan Markle of koningin Máxima: het Britse magazine Tatler riep vorige maand Beatrice Borromeo uit tot de stijlvolste royal du moment.

Beatrice en Pierre

Beatrice is van Italiaanse (en adellijke) afkomst, maar momenteel vooral bekend als lid van de Monegaskische koninklijke familie. Ze is getrouwd met Pierre Casiraghi, kleinzoon van Grace Kelly en zoon van prinses Carolina van Hannover en Monaco. Samen hebben ze twee zonen, Stefano en Francesco. Voor haar huwelijk timmerde ze al aardig aan de weg als journalist en topmodel.

Trouwjurk

Inmiddels is het alweer zeven jaar geleden dat het stel elkaar het jawoord gaf, maar haar bruidsjurk zijn we nog niet vergeten. Voor haar burgerlijk huwelijk met Pierre Casiraghi droeg Beatrice (onder andere) een Valentino Haute Couture, ontworpen door creative directors Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli. In totaal had ze vijf (!) verschillende jurken, die hieronder is van Giorgio Armani Privé. Een veelbelovend begin van een tijdperk vol royal fashion!

En ook in de afgelopen jaren verscheen Beatrice meerdere keren in glamoureuze looks. Of het nou op de rode loper of tijdens een wandeling op straat is, Beatrice ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.

Beatrice bij de nationale feestdag (2019) in een mantel van Dior
Beatrice en Pierre bij de Grand Prix Monaco, 2017
De Casiraghi's bij de bruiloft van prins Ernst August en Ekaterina Malysheva
Beatrice Borromeo front row bij de Babylos fashion show, 2018

Bron: Beau Monde | Beeld: BrunoPress