Zo ziet Downton Abbey-actrice Laura Carmichael er in het echt uit

Edith Downton Abbey

Onlangs ontvingen we het blijde nieuws dat Downton Abbey binnenkort weer op Netflix staat. Hoogtijd dus om een van onze favoriete karakters beter te leren kennen. Laura Carmichael, die we beter kennen als Lady Edith Crawley, hult zich in de serie continu in oogstrelende kostuums, maar hoe ziet ze er in het dagelijks leven uit?

Kostuums

Goed nieuws voor alle Downton Abbey-fans: de serie keert binnenkort namelijk in zijn geheel terug op Netflix. We kunnen dan weer volop genieten van het Engelse kostuumdrama, in afwachting van film nummer twee. Laura Carmichael, die Edith Crawley speelt, de middelste dochter van Lord en Lady Grantham, is één van de actrices uit de populaire serie. Carmichael draagt in de serie altijd sprookjesachtige kostuums, maar hoe gaat ze in het dagelijks leven de straat op?

Prachtige verschijning

We kunnen ons voorstellen dat je vanwege de roaring twenties-kapsels en prachtige kostuums geen idee hebt hoe Edith er in real life eigenlijk uitziet. Wij waren ook benieuwd en zochten het uit. En wat blijkt? In real life gaat de 35-jarige actrice, uiteraard, heel anders door het leven. De keurig gekapte haren en chique jurken worden aan de kant geschoven en ingeruild voor een eigentijdse jumpsuit of een spijkerbroek.

Niet geheel verrassend is Laura in het echte leven ook een prachtige verschijning, al wordt ze in de serie nog weleens neergezet als het lelijke zusje. We zien haar nog steeds regelmatig in full glam verschijnen op rode lopers, maar ze deelt af en toe ook kiekjes in een meer casual outfit.

Let's take a look!

Het leven van Laura is dus niet alleen maar glitter and glamour. De actrice draagt namelijk ook 'gewoon' een spijkerbroek en stoere boots als ze de straat op gaat, net als haar serie-zus Mary hier (actrice Michelle Dockery). We love it!

Niet alleen Laura's personage vindt na veel tegenslagen de liefde in de serie, ook de actrice zelf heeft haar partner te danken aan Downton Abbey. Ze is al een paar jaar happy together met Downton-collega Michael Fox, die de rol van footman Andrew Parker speelt. Een lakei en een Lady, in de serie zou het een groot schandaal geweest, nu is het een mooi liefdesverhaal.

Lifestyle
  • Beau Monde, Insider
  • Downton Abbey, BrunoPress, Instagram