De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de zomer editie? Lees mee.

Mode
Van streepjes in koraaltinten tot zomers wit; je vindt maar liefst 8 pagina's met de mooiste zomertrends inclusief alle items om meteen te shoppen. Topmodel Frederique en haar dochter schitteren samen in de fashion shoot en showen de nieuwste high-end zomermode: van wapperende, gedrapeerde jurken tot swimwear van Dior en Eres. Niet te vergeten: Lonneke Nooteboom deelt de must-haves van nu.

Interviews
Hij wist meteen dat zij het was. Bij haar sloeg de vonk over toen ze hem op de dansvloer vrij zag dansen. Bijna tien jaar later gaan actrice Maaike Martens (45) en Bart Meuter (43) nog steeds dansend door het leven. Wij spraken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook spreken we Grachtenfestival-directeur Marie-Luce Bree over haar loopbaan en schrijfster Tamara Gijrath die een boek schreef over moeders en dochters vol interviews met vrouwen als Nada van Nie, Aaltje van Zweden en Thérèse Boer.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we ook een kijkje in een bungalow aan het strand van Kaapstad. Verder spreken we Ella Mills, ook wel bekend als Deliciously Ella, over haar kookboeken die motiveren om dagelijks te eten zonder dierlijk voedsel en deelt ze haar favoriete recepten. Ook leuk: je maakt kans op een gepersonaliseerd kussen van Palais.

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken, maar vindt ook een kustportret van Hendrik Willem Mesdag. Ook delen we 10 zomerfilms die je meevoeren naar fijne bestemmingen en lees je een voorpublicatie uit het boek Roadtrip, het vervolg op Camino. Verder spraken we Directeur van het Zandvoorts Museum Hilly Jansen, Festival Artistic Director van Boom Chicago Stacey Smith en de succesvolle schrijver/acteur/producent Lin-Manuel Miranda.

Beauty
De zomer staat voor meer kleur, meer geur en meer bescherming. Goud op je jukbeenderen, koraalroze op je lippen en een SPF op je huid. Meer heb je niet nodig voor dit heerlijke seizoen. Wij hebben de mooiste producten voor je verzameld.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Laatste nieuws