De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Dit kun je verwachten in de nieuwe editie.
Elegance

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de grote tuinspecial? Lees mee.

Mode
Van de bloemenprint en verschillende kleuren groen tot klassieke basics en subtiele dierenprints; je vindt maar liefst 8 pagina's met de nieuwste trends inclusief alle items om meteen te shoppen. Ook zie je de meest zwierige jurken voor het voorjaar en de mooiste creaties met bloemen, al jaren de inspiratiebron voor ontwerpers van kleding en juwelen. Verder lees je hoe Laura Ashley, de beroemdste designer uit de geschiedenis van Groot-Brittannië, de wereld veroverde met haar kleurrijke bloemdessins. Niet te vergeten: de musthaves van Lonneke Nooteboom.

Interviews
Hij was een knulletje van 19, zij al een vrouw toen ze elkaar ontmoetten. Inmiddels zijn Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda Bakkum (42) veertien jaar samen en nog steeds een gouden match. Wij spraken ze voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk. Ook spreken we met actrice Cristin Milioti over de Sundance-hit Palm Springs en de HBO Max-serie Made for love.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, maken we ook een roadtrip langs de parels van het Noorden.

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken. We interviewden Emma van Proosdij, Hoofd Artistiek Bedrijf van Museum Beelden aan Zee over de indrukwekkende overzichts­tentoonstelling van kunstenaar Igor Mitoraj. En we spraken één van de grootste Nederlandse jazztalenten Teus Nobel en actrice Monic Hendrickx. Ook krijg je een kijkje achter de paleisdeuren met de exclusieve voorpublicatie van het boek Máxima, Meer dan Majesteit.

Beauty
De natuur is elk jaar opnieuw een inspiratie voor beautymerken. Van lipsticks, oogschaduwen en potloden in bloemige tinten tot bodylotions en parfums die doen denken aan romantische tuinen; wij hebben de mooiste producten alvast voor je verzameld. Ook lees je alles over de rijke historie van Guerlain, het beautymerk dat zijn 193ste jaar ingaat. Verder duiken we in de geschiedenis van de Chanel No.5 en onthullen vijf dingen die je nog niet wist van dit iconische parfum.

Tuinspecial
Je leest het nieuwste gardennieuws om een gezellige buitenruimte te creëren en leest alles over celebs met groene vingers die graag tuinieren voor regelmaat en ontspanning. Verder krijg je een binnenkijker bij Wardington Manor, een huis met een rijke, groene historie dat wordt bewoond door Bridget Elworthy die met Henrietta Courtauld The Land Gardeners oprichtte. Ook spraken we Amber en Reny over hun kookboek Kweken, oogsten, koken en eten inclusief vijf heerlijke recepten. En vind je vijf beginnerstips om met een moestuintje je eigen groenten te verbouwen. Ook leuk: je kunt een wildernispakket van Intratuin winnen!

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.

Laatste nieuws