Wauw: Adele deelt voor het eerst in lange tijd zeldzame foto van zichzelf

Adele heeft een stapje teruggenomen uit de spotlights en laat zichzelf niet vaak meer zien. Tot nu. Ter ere van haar 33e verjaardag deelde ze een zeldzaam kiekje van zichzelf op Instagram.

Make-uploos

Het was de eerste keer in maanden dat Adele op Instagram wat van zich heeft laten horen en wel met drie nieuwe foto’s. De eerste is een zwartwit portret van de zangeres met haar lange blonde lokken, een simpele zwarte trui, grote oorbellen en geen make-up. In de tweede foto neemt ze een duik in de zee en in de derde foto danst ze in het rond. ‘Thirty Free’, luidt het bijschrift.

Transformatie

Adele onderging het afgelopen jaar – zowel vanbinnen als vanbuiten – een indrukwekkende transformatie. Vorig jaar mei plaatste de zangeres een foto van zichzelf op Instagram waarop te zien was dat ze veel is afgevallen. Volgens haar ex-trainer Pete Geracimo was het niet Adele’s doel om gewicht te verliezen. ‘Adele wil gewoon gezond worden. Het gaat haar niet om het dun zijn.’ Adele begon veel te sporten en gezonder te leven, omdat ze een rolmodel wil zijn voor haar zoon. ‘Ze doet dit voor zichzelf en voor haar zoon Angelo. Dat is het.’

Bron: Grazia, Harper’s Bazaar | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws