Trend alert: haltertops zijn terug van weggeweest 

De Netflixserie Serpent zou daar maar zo eens verantwoordelijk voor kunnen zijn.

haltertops

Dit jaar lijkt meer dan ooit in het teken te staan van comebacks uit de nineties. Zo dragen we weer bootcut jeans en checked prints. Een derde trend die opnieuw leven in wordt geblazen is de halternektop. But don’t you worry, want deze zomer combineren we ‘m niet massaal met de low-rise jeansthank god!

Haltertops

Tegenwoordig kunnen we ons geld erop inzetten dat trends van vroeger een comeback maken. Net zoals-ie in de jaren ’90 werd gedragen, is de halternektop ook dit seizoen in diverse modellen en prints verkrijgbaar. Draag ‘m boven een jeans of een rok en het is de perfecte stylish outfit om een terrasje mee te pakken zonder dat je moet inleveren op comfort en gemak.

Inspiratie

Waarom ook dit item een terugkeer maakt? De Netflixserie Serpent zou daar maar zo eens de verantwoordelijke voor kunnen zijn. Sinds de serie over jaren 70 moordenaar Charles Sobhraj op de streamingdienst verscheen (nr 2. op Netflix as we speak) steeg de verkoop van het item met 27 procent op modeplatform Lyst. Ben jij echter nog niet helemaal zeker van de comeback? Dan kan deze dosis fashion-inspiratie je misschien overtuigen.

Mode
  • Marie Claire
  • BrunoPress, Instagram