Win: 3x een luxe discovery set met Nishane parfums t.w.v. €120

Nishane winactie

Voor echte parfumkenners is de naam Nishane niet nieuw. Het parfummerk uit Turkije maakt unieke geurencollecties gecreëerd met de meest kostbare ingrediënten uit de wereld. Deze bevatten een hoge geurconcentratie, ook wel extrait de parfum genoemd, waardoor je langdurig heerlijk ruikt. SHEM is de nieuwste geur in de collectie, maar er zijn er nog veel meer. Daarom kun jij een discovery set met Nishane parfums t.w.v. €120 winnen, zodat je alle bijzondere geuren leert kennen.

SHEM by Nishane

Het Turkse parfummerk Nishane lanceert na het succes van NEFS by Nishane hun tweede geur in de Prestige Collectie: SHEM by Nishane. De neus achter de unieke parfum is de bekende parfumeur Lucas Sieuzac. Hij creëerde een bloemige geur voor zowel vrouwen als mannen. De topnoten zijn Turkse roos, kardemom en geranium. Daarna volgt de fruitige geur van de osmanthus bloem, de warmte van amber en de houtige noten van cypriol olie. Ook ruik je de citrusachtige geur van elemi, de houtachtige noten van vetiver en een vleugje van het rokerige karakter van leer.

Niet alleen ruikt de parfum heerlijk, ook de gedachte erachter is zo mooi, dat hij gehoord moet worden. SHEM (şem) betekent kaars. Een kaars kan wel duizenden andere kaarsen aansteken, zonder er zelf slechter van te worden. De levensduur van de kaars wordt er niet minder op. In andere woorden: Geluk wordt nooit minder als je het deelt.

SHEM 50ml is vanaf nu verkrijgbaar voor €495,- bij geselecteerde luxe parfumerieën.

KOOP HET PARFUM VIA DEZE LINK

Tekst gaat verder onder de foto.

Winactie

Kennis maken met Nishane? Dit is je kans! We mogen drie dames blij maken met een Discovery Set t.w.v. €120. In de luxe box zitten de 21 populairste parfums van Nishane in een klein formaat; de perfecte manier om kennis te maken met de geuren en erachter te komen welke het beste bij jou past. Leuk om cadeau te doen aan iemand anders, maar ook aan jezelf. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen en wie weet ben jij de gelukkige.

Zelf kopen? De verkooppunten vind je hier.

Winactie gaat verder onder de foto.

[mail-and-win title="Win een luxe discovery set met Nishane parfums t.w.v. €120" description="Doe mee en maak kans!" questions="%5B%22Wat+voor+parfum+koopt+u+normaliter%3F%22%5D" ended_at="30-6-2021" terms="Deze winactie loopt t/m 30 juni 2021. De winnaar krijgt persoonlijk bericht."]

Win
  • Nishane
  • Nishane