Waarom de asymmetrische top niet in jouw kast mag ontbreken

Een nieuwe trendy basic om onmiddellijk op te nemen in je garderobe. 

Asymmetrische tops

Een basic tee raakt nooit out of style. Hoewel je met een basisstuk de plank nooit misslaat, mag het soms wel even wat spannender. Zo werd dan ook de asymmetrische top in het leven geroepen om je look zonder enige moeite wat spannender te maken. Wij zijn fan!

Asymmetrisch item

Neklijnen van basisshirts vormen zich net even anders, of de aanwezigheid van een tweede mouw ontbreekt in z’n geheel. De asymmetrische top is trending! Het item is er in verschillende soorten en maten en het brengt daarmee voor ieder wat wils.

Als jouw stijl subtiel is, kun je met een net iets ander gevormde neklijn gaan voor minimale asymmetrie. Denk aan een V-hals waarbij de uitsnede niet recht naar beneden valt, maar juist naar links of rechts wijkt. Is jouw stijl bold? Dan kun je gaan voor uitgesprokenere items.

Inspiratie

Collecties van webshops en winkels breiden zich momenteel massaal uit met dit item. De fervent (online) shopper is ‘m dus wellicht al tegengekomen. Voor een klein bedrag kun je al een mooi exemplaar bemachtigen en als je dat nog niet hebt gedaan, wil je dat na het zien van wat inspiratie zeker doen.

Mode
  • Marie Claire
  • BrunoPress, Instagram