Jennifer Lopez schittert in creatie van Nederlandse designer Iris van Herpen

Wauw, wauw, wauw!

Jennifer Lopez Iris van Herpen

Jennifer Lopez draagt in haar nieuwe In the Morning videoclip een jurk van niemand minder dan de Nederlandse designer Iris van Herpen. En wat is hij betoverend mooi zeg...

Glamoureuze designer labels

Jennifer Lopez onthulde afgelopen week haar nieuwe clip In The Morning; een fashion fantasie vol met glamoureuze designer labels. De surrealistisch video werd gestyled door stylisten Rob Zangardi en Mariel Haenn, die al jaren samenwerken met de zangeres.

In de eerste scène is Jennifer Lopez te zien als engel met een wel heel goede smaak in couture. Ze zweeft in een hemelse ruimte in een waanzinnige pastelkleurige jurk die danst in de wind. Extra leuk: de creatie is van niemand minder dan Iris van Herpen.

Een ander prachtig design dat voorbij komt, is een kristallen jurk van de Peruaanse ontwerper Augusto Manzanares met enorme vleugels. In een andere scène draagt ze alleen de vleugels, met daaronder niks. Maar ook de witte japon van designer Marco Marco, de metallic Graham Cruz top met matching Lever Couture rok en de zilveren Manuel Albarran top en Iggy Soliven zeemeerminnenstaart.

Sla je vleugels uit

Achter de betoverende clip zit een dieper verhaal. 'Het nummer gaat over een donkere eenzijdige relatie en de realisatie dat je een ander niet kunt veranderen... je kunt alleen jezelf veranderen', schreef Lopez op Instagram. 'Sla je eigen vleugels uit en loop weg van iemand of iets dat niet waardeert wat je te bieden hebt.'

Ook Iris van Herpen is trots. 'Enthousiast om een behind the scenes glimp te delen van de goddelijke J.Lo in haar In the Morning videoclip terwijl ze de 'Hylozoism' jurk draagt', luidt het bericht op haar Instagram.

Mode
  • Vogue.com
  • BrunoPress, Instagram
  • YouTube