& Other stories lanceert duurzame yogacollectie met The Black Women's Yoga Collective

Het Zweedse modelabel zet dit jaar welzijn en gezondheid voorop. Staat het doel om dit jaar meer te bewegen ook op jouw lijstje? Met deze nieuwe collectie wordt het behalen van dit doel een stuk leuker.

& Other stories lanceert duurzame yogacollectie met The Black Women's Yoga Collective

Positieve mindset

The Black Women's Yoga Collective staat voor het toegankelijker maken van wellness voor mensen van kleur. De online lessen die zij geven zijn ontzettend populair en daarnaast plaatsen zij regelmatig inspirerende trainingsroutines op hun Instagram account. Extra leuk: zij testen de collectie uit in een yoga video die je anytime kunt terugkijken op het Youtube kanaal van & Other Stories.

Duurzaam

Comfort en stijl gaan deze collectie hand in hand. Alle items, waaronder relaxte joggingbroeken, sneldrogende panty's en klassieke tanktops zijn duurzaam geproduceerd (lees: gerecycled polyamide en biologisch katoen) én verkrijgbaar in diverse prints en prachtige kleuren.

Klaar om je gezonde voornemens waar te maken? De fijne items (vanaf €39) bemachtig je nu via deze link en klik hier om de online les van BWYC te volgen. Go!